Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Με μια αλλαγή στο ψηφοδέλτιο η ΔΗΜ.ΑΡ στα Γιάννινα

Γιώργος Ζάψας ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της 17ης Ιουνίου και τη θέση του θα πάρει ο γραμματέας της Ν.Ε Τάσος Βασιλείου.
  Ο Τ. Βασιλείου στη θέση του Γ. Ζάψα

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται η Δημοκρατική Αριστερά ενόψει της δεύτερης μάχης που θα κληθεί να δώσει μέσα σε ενάμιση μήνα στις κάλπες της 17ης Ιουνίου. Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων Τάσος Βασιλείου με δηλώσεις του αφού ευχαρίστησε όσους στήριξαν το κόμμα τους στις εθνικές εκλογές του Μαΐου ζήτησε η στήριξη αυτή να γίνει ακόμα μεγαλύτερη στις κάλπες που έρχονται για να καταφέρει όπως τόνισε να εκπροσωπηθεί και από το νομό μας το κόμμα του στη νέα βουλή.Παράλληλα το μέλος της Ν.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ Ελένη Κοτζαμποπούλου με τη σειρά της προσκάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην ανοιχτή ολομέλεια που θα γίνει την Τρίτη το βράδυ στα Λιθαρίτσια, ενώ ο υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές Γιώργος Ζάψας ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της 17ης Ιουνίου και τη θέση του θα πάρει ο γραμματέας της Ν.Ε Τάσος Βασιλείου.


Μεγαλύτερη στήριξη στις 17 Ιουνίου
Ο κ. Βασιλείου δήλωσε ικανοποιημένος από την απήχηση της ΔΗΜ.ΑΡ στον ελληνικό λαό που την στήριξε όπως είπε με πολιτική ψήφο όχι χάρη στα συνθήματα κα τις κραυγές αλλά στον ρεαλιστικό προγραμματικό λόγο.«Κάναμε μια καλή αρχή. Κι εδώ στα Γιάννινα δεν καταφέραμε να εκλέξουμε βουλευτή για λίγες μόνο ψήφους», είπε ο κ. Βασιλείου.Ευχαρίστησε δε, όλους όσους ψήφισαν την ΔΗΜ.ΑΡ στις 6 Μαΐου ζητώντας όμως να το πράξουν ξανά στις επερχόμενες εκλογές δυναμώνοντας τη φωνή της στο κοινοβούλιο.«Προετοιμαζόμαστε εντατικά και ξεκινήσαμε ήδη τις επαφές μας με τον κόσμο όπου διαπιστώνουμε την επιθυμία του να ενισχύσει τη ΔΗΜ.ΑΡ και να συνεχίσουμε να είμαστε σταθεροί και υπεύθυνοι, κάτι που το έδειξε ο κ. Κουβέλης κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών», είπε ο κλείνοντας ο κ. Βασιλείου.

Αφετηρία του προεκλογικού αγώνα η ανοιχτή συνέλευση
Στα πλαίσια της οργανωτικής ανάπτυξης του κόμματος και της πορείας που ξεκινά για τις νέες εκλογές η ΔΗΜ.ΑΡ Ιωαννίνων διοργανώνει ανοιχτή ολομέλεια – συνέλευση την Τρίτη 29 Μαΐου στις 8 το βράδυ στα Λιθαρίτσια.Σε αυτή θα παραβρεθούν και τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών όλης της Ηπείρου, ενώ στόχος της, όπως τόνισε η κ. Κοτζαμποπούλου, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενεργοποίηση των πολιτών στον δημοκρατικό διάλογο με προτάσεις και θέσεις.

Αλλαγή στο ψηφοδέλτιο
Η  συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη της ΔΗΜ.ΑΡ στα Γιάννινα, έκλεισε με τον Γιώργο Ζάψα, υποψήφιο στις εκλογές της 6ης Μαΐου, να ανακοινώνει πως δεν θα είναι ξανά στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στη νέα εκλογική αναμέτρηση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πως τη θέση του θα πάρει ο Τάσος Βασιλείου.«Επειδή αυτή την περίοδο γίνεται πολύ κουβέντα για τα ισοδύναμα, νομίζω ότι ο Τάσος είναι το καλύτερο ισοδύναμο για το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ στα Γιάννινα και με υπερβαίνει μάλιστα. Εγώ θα είμαι στην πρώτη γραμμή και θα στηρίξω την προσπάθεια του κόμματος και στο μέλλον», είπε ο κ. Ζάψας.Κλείνοντας σημείωσε πως η ΔΗΜ.ΑΡ με τα ποσοστά που κατέγραψε στις εκλογές του Μαΐου έκανε μια δυναμική είσοδο στην πολιτική σκηνή της χώρας προσθέτοντας πως η ενισχυμένη παρουσία της στη βουλή θα αυξήσει τις πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης την επομένη των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!