Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Νίκος Καλαντζής Νέα Πορεία Ολική Ανατροπή στο Δήμο Ζηρού



Ως έτοιμος από καιρό, με πείσμα κι αποφασιστικότητα, με μια ομιλία κόλαφο για την απερχόμενη δημοτική αρχή, προσήλθε στο γήπεδο της τελικής αναμέτρησης ο υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.
Για πρώτη φορά δημοσίως, στην κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας ειπώθηκαν ωμές αλήθειες που αποτελούν δείγμα μόνο της σκανδαλώδους διοίκησης των απερχόμενων κι επιβάλλουν Νέα Πορεία εδώ και τώρα. «...Είναι άξιο θαυμασμού το γεγονός ότι οι πολίτες του Δήμου Ζηρού αντιστάθηκαν σε παλαιοκομματικές τακτικές της απερχόμενης Δημοτικής αρχής ,σε παντός είδους εκβιασμούς, απειλές και υποσχέσεις για εύρεση δουλειάς και τακτοποίηση...Οι δημόσιες Υπηρεσίες που είναι ταγμένες να υπηρετούν το λαό μετατράπηκαν σε μηχανισμό του απερχόμενου Δημάρχου προκειμένου να λεηλατήσει την ψήφο των πολιτών. Ολοφάνερο παράδειγμα αποτελεί η ανάδειξη σε πρώτες θέσεις προτίμησης, υπαλλήλων του Δασαρχείου οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη φτώχεια μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα ξύλα του χειμώνα!
Είναι λυπηρό το γεγονός ότι γειτονικοί μας Δήμοι έχουν προχωρήσει ενώ η παρούσα δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε ούτε καν στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της.
Συγκεκριμένα
  • Ελάχιστοι πολίτες συνδέθηκαν με το βιολογικό
  • Το σχέδιο πόλης δεν προχώρησε
  • Τα σφαγεία δεν απέδωσαν οφέλη στο Δήμο
  • Το λατομείο είναι μια αμαρτωλή υπόθεση
  • Το σκάνδαλο με τους λογαριασμούς ύδρευσης δεν έχει τέλος
  • Αγνοήθηκε παντελώς ο πολιτισμός

Αντίθετα προσφέρθηκε άρτος, σουβλάκι και θέαμα και το λογαριασμό τον πληρώνουμε όλοι μας!... Ο απερχόμενος Δήμαρχος αποδείχτηκε επιπλέον αριστοτέχνης και αρχιμάγειρας στα εσωτερικά του συνδυασμού του. Αυτός και το επιτελείο του κανονίζει ποιοι σύμβουλοι θα εκλεγούν με κριτήριο την αφωνία και τη σιωπή τους και ποιοι θα αποτελέσουν τους απλούς κουβαλητές ψήφων, την τελευταία τρύπα της φλογέρας. Με την τακτική αυτή έμπειρα στελέχη, αφού κουβάλησαν τις ψήφους τους, πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων...»
Ο κ. Καλαντζής έδειξε το σεβασμό που αξίζει απέναντι στους άλλους δύο συνδυασμούς που κατήλθαν στις εκλογές και πορεύτηκαν με αξιοπρέπεια εν αντιθέσει με τον απερχόμενο. «...Στις εκλογές της πρώτης Κυριακής έλαβαν μέρος και άλλοι συνδυασμοί, με φιλόδοξα και ρεαλιστικά προγράμματα, στους οποίους συμμετείχαν συνδημότες με ήθος και όραμα για τον τόπο μας. Δεν κατάφεραν να εκλεγούν. Τους καλούμε να συστρατευτούν μαζί μας για έναν κοινό στόχο. Να απαλλαγεί ο τόπος από τη χρεοκοπημένη και ξεπερασμένη διοίκηση...»


Στην κεντρική ομιλία του ενόψει του Β γύρου των εκλογών ο υπ. δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής στάθηκε με ευθύνη απέναντι στους δημότες και ζήτησε και τη δική τους υπεύθυνη στάση την προσεχή Κυριακή. «... Εμένα με ξέρετε, τους συνεργάτες μου τους γνωρίζετε.
Εμείς τολμήσαμε και κάναμε το χρέος μας, θέσαμε τον εαυτό μας για το κοινό καλό.
Εμείς την Κυριακή θα κοιμηθούμε ήσυχοι.
Το παιχνίδι είναι στα χέρια σας!
Να ξέρετε ότι δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει.
Την Κυριακή θα κάνετε την επιλογή σας για τα επόμενα πέντε χρόνια
Κάντε την επιλογή σας για το μέλλον του Δήμου μας.
Για το μέλλον των παιδιών μας.
Μετά την κάλπη τίποτα δεν διορθώνεται.

Ζητώ την ψήφο σας για να βάλω τέλος στην οικογενειοκρατία και στα δαχτυλίδια διαδοχής!
Ζητώ την ψήφο σας για να νοικοκυρέψω το Δήμο και να διασφαλίσω ότι δεν θα υπάρξουν άλλα σκάνδαλα..»

Ο υπ. δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής έκλεισε την ομιλία του στη Φιλιππιάδα επευφημούμενος κι υποσχόμενος να κόψει το νήμα στις 25 Μάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!