Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΆΝΤΖΗΣ



Την εμπιστοσύνη και των ετεροδημοτών κερδίζει ο υπ. Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.
Συνοδευόμενος από δεκαπέντε μόνο μέλη της παράταξής του (υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους) ταξίδεψε στην Αθήνα και μίλησε το βράδυ της Παρασκευής  μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που γέμισε απ΄άκρη  σ΄άκρη την αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας.
Ο κ. Καλαντζής επανέλαβε  ενώπιων των απόδημων της περιοχής την δέσμευσή του για επαναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες. Ταυτόχρονη θα είναι η αναζήτηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων προς την κατεύθυνση υλοποίησης ουσιωδών έργων.
Η αποφασιστικότητα του υποψηφίου Δημάρχου και της Νέας Πορείας για εγκατάλειψη της απλής διαχειριστικής λογικής στο Δήμο διαπέρασε το ακροατήριο από την πρώτη στιγμή και το φανέρωνε με το ζωηρό χειροκρότημά του.
Στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής αποδείχτηκε γι άλλη μια φορά πως ο Δήμος Ζηρού είναι αποφασισμένος να αλλάξει πορεία και να συνδέσει την τύχη του με νέους ανθρώπους. Ως  επιδίωξη αρχικά φάνηκε κι απ' τα λόγια του Παναγιώτη Γιαννούλα, προέδρου της αδελφότητας Γυμνοτοπιτών που προλόγισε τον υπ. Δήμαρχο Νίκο Καλαντζή.
Ο κ. Καλαντζής θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του την Τετάρτη 14 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Φιλιππιάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!