Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ κ ΓΑΛΑΝΟ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΛΔΑΣΗ Ο ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ


Με τεράστια εμπειρία ο Ηλίας Γαλανός


Διδάκτωρ Βιολογίας  Αιρετός στη Γερμανία .........

… Το σημαντικότερο που φέρνει είναι η τεράστια εμπειρία, που έχει αποκτήσει ως αιρετός στον Δήμο Φρανκφούρτης της Γερμανίας, όπου σπούδασε και διέμενε τα τελευταία τριάντα χρόνια. Απ’ το 1997 λοιπόν, μέχρι το έτος 2013 υπηρέτησε στον Δήμο Φρανκφούρτης, εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος, όπου είχε πολυσχιδή δράση. Στον εν λόγω Δήμο ήταν αρμόδιος για τα θέματα του Περιβάλλοντος, Μεταφορών και Συγκοινωνιών, Παιδείας και Αθλητισμού, κατά διαστήματα, όπου σύμφωνα και με δημοσιεύματα των εφημερίδων της περιοχής είχε προσφέρει πολλά και το έργο του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.
Ο Ηλίας Γαλανός, καταξιωθείς στον χώρο της αυτοδιοίκησης στην Φρανκφούρτη, εξελέγη πρόεδρος των Ελλήνων αιρετών νομαρχιακών και δημοτικών συμβούλων, όπου και είχε την δυνατότητα να αξιοποιήσει την εμπειρία όλων των ελλήνων αιρετών, στην Ευρώπη.
Στο διάστημα από το 1993 έως και το 2011, ήταν πρόεδρος στον ΕΟΤ Φρανκφούρτης, όπου ανέλαβε πρωτοβουλία για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, στην χώρα που ζούσε, ενώ για διάστημα πέντε χρόνων, ήταν και διευθυντής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Γερμανία.
Ο Ηλίας Γαλανός, που κατάγεται απ’ τον συνοικισμό Ηλιοβούνια της Δημοτικής Ενότητας Φιλιππιάδας, αποφοίτησε απ’ το εξατάξιο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας, για να φύγει στην συνέχεια για την Γερμανία, όπου σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο ΓΚΙΣΕΝ, για να συνεχίσει τις σπουδές του, αποκτώντας διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!