Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Κυρίαρχος και στο Θεσπρωτικό ο Νίκος Καλαντζής

ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Τις εντυπώσεις για κυριαρχία της παράταξής του «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού» και στο Θεσπρωτικό κέρδισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής.
Ένα πολυσυλλεκτικό και μεγάλο ακροατήριο παραβρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Θεσπρωτικό και εξέφρασε την πεποίθησή του οτι το ψηφοδέλτιο του Νίκου Καλαντζή θα πάρει την πρωτιά στις εκλογές της 18ης Μάη.
Ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος στην ομιλία του είπε οτι δεσμεύεται πως θα συμβάλει στην πραγματική συνένωση του Δήμου  και ουσιαστικά θα λειτουργεί στο Θεσπρωτικό ένα δεύτερο Δημαρχείο με αποκεντρωμένη λειτουργία.
Τέλος ζήτησε την ενεργοποίηση των πολιτών του πρώην Δήμου Θεσπρωτικού για να ξεφύγει ο Δήμος Ζηρού από την μιζέρια και την ανυποληψία.


DSCN0311
DSCN0308
DSCN0314
DSCN0305

DSCN0321
DSCN0320
DSCN0331
DSCN0326
DSCN0327
DSCN0300
Στην ομιλία του ο κ.Καλαντζής ανέφερε τα εξής:

Φίλες και φίλοι
Συνδημότισσες και συνδημότες
Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το Δήμο Ζηρού έχει ξεκινήσει με ευνοϊκούς όρους και προϋποθέσεις νίκης, αφού κατόρθωσε να συγκροτήσει ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, το οποίο πλαισιώνουν πολίτες με ισότιμη εκπροσώπηση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας.
Στη μάχη για να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας συμμετέχουν άνθρωποι από όλες τις παραγωγικές τάξεις, τις ηλικίες και από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.
Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την καθημερινή μας επαφή με τους συμπολίτες μας είναι μηνύματα θερμής και ουσιαστικής συμπαράστασης για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και το πρόγραμμά μας το οποίο θα βγάλει το Δήμο μας από το μαρασμό, την υποβάθμιση, την εγκατάλειψη και την ανυποληψία.
Αυτή η προσδοκία των κατοίκων του Θεσπρωτικού, της Κρανιάς ,του Ανωγείου και της Φιλιππιάδας μας δυναμώνει και μας υποχρεώνει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας εγώ ως επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ και οι συνεργάτες μου, οι οποίοι βρισκόμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης του προγράμματός μας το οποίο θα θέσει τις βάσεις για το νοικοκύρεμα, τον εκδημοκρατισμό και την πρόοδο του Δήμου Ζηρού.
Είναι κυρίαρχες αρχές μας η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η στήριξη των ευπαθών κατηγοριών συνδημοτών μας ,η ορθή διαχείριση των οικονομικών και φυσικών πόρων, η σχεδιασμένη και οραματική ανάπτυξη της περιοχής με έμφαση στον πολίτη, στον δημότη, στον άνθρωπο μέσα σ’αυτή την ανθρωπιστική και οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας και αφανίζει την ελπίδα και τα όνειρα από τους νέους ανθρώπους που πλήττονται βάναυσα από την ανεργία και τα επαγγελματικά αδιέξοδα.
Δεσμεύομαι απέναντί σας να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να πετύχουμε την πραγματική ενοποίηση της Λάκκας με την Φιλιππιάδα. Δεσμεύομαι να καλούμε Δημοτικό Συμβούλιο στο Θεσπρωτικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να καθιερώσουμε ημέρα Δημάρχου και συνεργατών του μία φορά την εβδομάδα για άμεση ενημέρωση. Δεσμεύομαι να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε το Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης του Παλαιού Δήμου Θεσπρωτικού (το γνωστό ΣΧΟΟΑΠ) το οποίο αποτελεί τροχοπέδη στην ίδρυση και επανεγκατάσταση μικρών κτηνοτροφικών μονάδων.
Επειδή η αποδοχή της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ από το σύνολο των κατοίκων του Δήμου μας είναι καθολική, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει αν εφησυχάζουμε . Αντίθετα σας καλώ όλες και όλους να συστρατευτείτε μαζί μας , να ενεργοποιήσετε τους δικούς σας ανθρώπους τους φίλους, τους γνωστούς και όσους συμμερίζονται τις αγωνίες μας και τα σχέδια μας, για να δυναμώσουν την Δημοτική μας κίνηση ώστε να αναλάβει τα ηνία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ζηρού γιατί ο τόπος δεν αντέχει να χάσει και την επόμενη πενταετία.
Οι συνδημότες μας από όλες τις περιοχές ενώνουν τη φωνή τους σε ένα σύνθημα .
Τέλος στην απλή διαχείριση του Δήμου, τέλος στην κακοδιαχείριση. Τέλος στο τέλμα. Ήρθε η ώρα της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ να χαράξει την πορεία της προόδου, της ανάπτυξης, του πολιτισμού, της κοινωνίας των πολιτών, της ανάληψης ευθυνών από τους νέους ανθρώπους χωρίς καιροσκοπισμούς, πελατειακές σχέσεις, υποσχέσεις , απατηλές ελπίδες, ψευδαισθήσεις και εκβιασμούς.
Ήρθε η ώρα τη ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για να βγάλει το Δήμο μας από την αφάνεια στο φώς, από τη καταθλιπτική κατάσταση στην ευημερία, με μελετημένη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του, που χάρισαν η γεωγραφία του, η ιστορία του και οι θεληματικοί και δημιουργικοί πολίτες του.
Σας καλώ όλους σε μια δυναμική προσπάθεια για την επίτευξη της τελικής νίκης που θα σημάνει τη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Δήμου Ζήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!