Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αντισταθείτε – Aπελευθερώστε τον Δήμο Ζηρού


"Φτάνει πια. Αντισταθείτε. Με την ψήφο σας στείλτε το δικό σας μήνυμα. Τιμωρήστε αυτούς που με τα συμφέροντα και την οικογενειοκρατία την απειλή τα σκάνδαλα την μετριότητα την ανεπάρκεια, τις πληρωμένες δημοσιεύσεις   και την πολιτική τους ερήμωσαν την περιοχή. Καταψηφίστε  την άρνηση στην πρόοδο την άρνηση στην διαφάνεια την άρνηση στην χρηστή διοίκηση και την ηθική!

Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνετε τόσα χρόνια και να θέλετε να τους δοκιμάσετε ξανά!
Δεν θα υπάρχει καμιά δικαιολογία για σας και τα παιδιά σας αύριο .
Δεν μπορούν να σας δώσουν τίποτα γιατί δεν έχουν ούτε μπορούν.
Ότι κάνουν το κάνουν για τα δικά τους φέουδα και την ηγεμονία τους στη περιοχή.
Φτάνει πια να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε δημότες του Δήμου Ζηρού!
Εμείς είμαστε αυτοί  πληρώσαμε με την ίδια την ύπαρξή μας και την διαβίωση στον Δήμο τις επιλογές του ρουσφετιού και των πελατειακών σχέσεων. Κανείς, όσο εμείς, δεν είδε τόσο καθαρά το ανάλγητο της Δημοτικής αρχής  που δοκιμάστηκε και εφαρμόστηκε πάνω μας, από τους τοπικούς εκφραστές και τους επί δεκαετία δημοτικούς συμβούλους μαριονέτες ,  που περιμένουν την μισθολογική εξέλιξη μέσα από την θεσμική τους καταξίωση.
Αντισταθείτε   στις πολιτικές  στις μεθοδεύσεις στους εκβιασμούς στα ψέματα στην υπανάπτυξη  στα πανηγύρια με τα σουβλάκια και τα λουκάνικα  δηλώστε παρόν για το μέλλον και όχι για την επιστροφή στο παρελθόν που ρημάζει τον τόπο μας.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!