Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΠΟΚΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Σαφέστατο προβάδισμα του Νίκου Καλαντζή με ατού το αξιόλογο ψηφοδέλτιό του και την προοπτική που δίνει η άφθαρτη υποψηφιότητά του 

1958098_732582810126358_1413650975_n
Σημαντικό προβάδισμα δείχνει να έχει ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού » με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Καλαντζή κι αυτό δεν είναι τυχαίο.
Αυτό σημαίνει οτι υπάρχει πολύς κόσμος από μεγάλο μέρος του πολιτικού χάρτη που επιλέγει να στηρίζει έναν νέο άνθρωπο, καταξιωμένο στη δουλειά του και μια ομάδα ανθρώπων, επειδή έβαλαν συγκεκριμένους στόχους για τον Δήμο Ζηρού και μπορούν να τους υλοποιήσουν.
Δεν είναι μόνο οι μαζικές συγκεντρώσεις που το δείχνουν αυτό, δεν είναι μόνο οι μετρήσεις, είναι και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου που αποτελείται από άτομα μαζικά, επιτυχημένα και αποφασισμένα να προσφέρουν με αγάπη και ανιδιοτέλεια στον Δήμο Ζηρού, προερχόμενα από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους.
Για τον συνδυασμό και τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Καλαντζή μόνο καλές κουβέντες έχουν να πουν οι συμπατριώτες του που επιθυμούν ο Δήμος να γυρίσει σελίδα, να ξεφύγει από τις αγκιλώσεις και να δρομολογήσει αναπτυξιακές ευκαιρίες.
Πάρα πολλοί συμφωνούν στο οτι η σημερινή Δημοτική Αρχή κινήθηκε στη λογική του συγκυριακού, του ευκαιριακού και του πρόσκαιρου και που δεν είδε καν την επόμενη μέρα.
Κατά συνέπεια η φθορά του νυν Δημάρχου και του συνδυασμού του ήταν αναπόφευχτη και η ήττα στις εκλογές θα είναι μοιραία κατάληξη .
Η υπεράσπιση του δήθεν έργου της Δημοτικής Αρχής που δεν έλυσε προβλήματα, που ήταν αναποτελεσματική και ενίοτε συνυπεύθυνη, γίνεται «ανόρεχτα» από τον νυν Δήμαρχο, αφού βρίσκει μπροστά του κλειστές πόρτες από του Δημότες που έχου επιλέξει να συμπορευτούν με τη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».
πηγη prevezaposto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!