Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μ. Κλάπας: Ψήφος κατά συνείδηση


Δηλαδή τι εννοεί?
KLAPAS1 16 5 14
Τους πολίτες της Πρέβεζας που στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξή του, ευχαριστεί ο Μιλτιάδης Κλάπας.
Ο κ. Κλάπας, με ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι η παράταξή του θα συνεχίσει εντός του δημοτικού συμβουλίου να υπερασπίζεται όσα προγραμματικά διακήρυξε, με την ίδια ευθύνη και συνέπεια.
Σε ολομέλεια της παράταξης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ομόφωνα αποφασίστηκε εν όψει του δεύτερου γύρου να μην δοθεί καμία κατεύθυνση παρά μόνο να ψηφίσουν οι πολίτες κατά συνείδηση.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του κ. Κλάπα αναφέρεται:
Η Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους έδωσαν την μάχη των δημοτικών εκλογών μαζί μας. Όσους μας ψήφισαν, μας στήριξαν, μας βοήθησαν.
Όλη αυτήν την περίοδο αναπτύξαμε ένα ολοκληρωμένο αυτοδιοικητικό πρόγραμμα για τον δήμο. Σύγχρονο, καινοτόμο, ριζοσπαστικό, διεκδικητικό που απαντούσε στα μείζονα προβλήματα της περιοχής. Προβάλαμε τις θέσεις της νέας αυτοδιοίκησης που γεννήθηκε στην κρίση. Αναδείξαμε μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών.
Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας επέλεξαν όμως με διαφορετικά κριτήρια. Σεβόμαστε την επιλογή τους.
Η Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας θα συνεχίσει πλέον εντός του δημοτικού συμβουλίου να υπερασπίζεται όσα προγραμματικά διακήρυξε με ευθύνη και συνέπεια.
Στην ολομέλεια του συνδυασμού μας χθες Τρίτη 20 Μαΐου επικυρώσαμε ομόφωνα την πρόθεση μας αυτή καθώς και την στάση μας στον δεύτερο γύρο.
Καλούμε τους πολίτες να αποφασίσουν κατά συνείδηση αξιολογώντας την ποιότητα των προγραμμάτων των συνδυασμών, την ικανότητα των προσώπων και την αξιοπιστία τους.
Συνεχίζουμε, αντλούμε την δύναμή μας από την αγάπη μας για την αυτοδιοίκηση την Πρέβεζα και τους ανθρώπους της. Με αυτές τις αρχές θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!