Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

«Ζούμε στο 2014, πάμε όλοι ενωμένοι, μην τους αφήσουμε να μας γυρίσουν πίσω».

Σε μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στην κεντρική πλατεία της Φιλιππιάδας  που ήταν γεμάτη από κόσμο,  αλλά και με κατάμεστα τα καθίσματα των γύρω καφετεριών, ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού Νίκος Καλαντζής μίλησε με την σιγουριά του νικητή .Η θερμή υποδοχή, το πλήθος των συμπατριωτών του, η αντιπροσωπευτικότητα του ακροατηρίου που συμπεριελάμβανε άτομα κάθε ηλικίας  από όλο το πολιτικό φάσμα,  βοήθησαν τον Νίκο Καλαντζή να ξεφύγει από τον αντιπολιτευτικό λόγο και να μιλήσει σαν Δήμαρχος πλέον με δεσμεύσεις και προτάσεις για το μέλλον της περιοχής.
Μίλησε για 2 στόχους,  που θα αφορούν στο εσωτερικό του Δήμου την επανίδρυσή του και στο εξωτερικό την εξεύρεση και αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων. Δεσμεύτηκε για άμεση ολοκλήρωση του σχεδίου πόλης, την δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης που θα αξιοποιεί το νέο οδικό χάρτη μέσω της Ιόνιας οδού, την αναβάθμιση της κυκλοφοριακής μελέτης και την προστασία και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων χώρων της.
Αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των αρχαιοτήτων και των περιβαλλοντικών θησαυρών όπως είναι η λίμνη Ζηρού και ο Ποταμός Λούρος, καθώς και στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Μίλησε για την δημιουργία αυτόνομων υπηρεσιών εξυπηρέτησης σε κάθε τομέα του Δήμου με άμεση πρόσβαση των πολιτών, ενώ όπως είπε , ο Δήμαρχος θα πρέπει να είναι πρωταγωνιστής ανάπτυξης όλης της περιοχής. Τέλος αναφέρθηκε στην απαραίτητη ενίσχυση της φιλαρμονικής και τη δημιουργία δημοτικού ωδείου, καθώς και στη στήριξη των συλλόγων με αξιοκρατικά κριτήρια. Αναφέρθηκε στα αθλητικά  έργα που πρέπει να γίνουν και στην οργάνωση της καθαριότητας. Καταχειροκροτούμενος ο Νίκος Καλαντζής κατέληξε στην ομιλία του, λέγοντας : «Ζούμε στο 2014, πάμε όλοι ενωμένοι, μην τους αφήσουμε να μας γυρίσουν πίσω».
Αμέσως μετά ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε το ιδιαίτερα αξιόλογο ψηφοδέλτιό του που επίσης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

DSCN0465DSCN0473DSCN0493

DSCN0464

πηγη: prevezaposto.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!