Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Να μην τολμήσουν να πουν ότι φταιν οι άλλοι την Κυριακή το βράδυ!

Όταν  τα  κόμματα στην προεκλογική περίοδο  καταγγέλλουν  ότι κάποιοι στηρίζουν  ψηφοδέλτια φανερά η κρυφά , εγώ πάντως δεν το καταλαβαίνω αυτό,  μάλλον εκφράζουν την   πικρία που πηγάζει από την δική τους ανικανότητα και μάλλον τους   λείπει η δημοκρατική παιδεία και η πολιτική αρετή.

Αντιμετωπίζουμε την κρίση στην Ελλάδα  και τα μνημόνια τουλάχιστον εμείς στην επαρχία   χωρίς  εξαλλοσύνη, με αντιδράσεις υστερικές και  που να έχουν μόνο σημείο αναφοράς τις πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν ότι το χειρότερο είναι το καλύτερο ότι η πραότητα είναι γνώρισμα του “ηττημένου”.

Αντίθετα πάρα πολλοί επισκέπτες των Αθηνών σε όλο το Νομό και στην Ήπειρο μέσα από την αδυναμία τους να κυριαρχήσουν στην κεντρική  πολιτική σκηνή πέρα από τους καταχθόνιους πολιτικούς ελιγμούς άρχισε να διαφαίνεται  η  αλαζονεία, η υπεροψία, η υποψία και η μικροπρέπεια που  βρισκόταν σε λανθάνουσα κατάσταση  μέσα από την επιθυμία τους να καταγραφούν για την επόμενη μέρα που θα κάνουν έφοδο στην εξουσία.
  Μάλλον δεν κατάλαβαν ότι η εμπιστοσύνη και η   και η αποδοχή τους από εμάς τους ιθαγενείς   είναι πολιτική αρετή και δεν σημαίνει παράδοση στις όπιες πολιτικές αλχημείες και ματαιοδοξίες τους.
 Η πολιτική δεν είναι το παν. Η άποψη πως όλα είναι πολιτική είναι  άλλος ένας μύθος της αριστεράς... Στην πολιτική διαμάχη χρησιμοποιούνται αθέμιτα μέσα που
μερικοί είναι περισπούδαστοι σε αυτά!
Παρουσιάζονται καταρχήν μέσα από ένα φιλοσοφικό μειδίαμα με μια γλώσσα σώματος που νομίζουν ότι πείθει.
Τα φαινόμενα αυτά κυριάρχησαν έντονα στην επίδοξη και νεόκοπη αριστερά  έτοιμη για έφοδο στην εξουσία  στο νομό μας.
Πήραν έτοιμες συνταγές από το παλιό κραταιό ΠΑΣΟΚ  και έκαναν μεταγραφές στελεχών στο Νομό γιατί δεν είχαν έτοιμα !!!! αυτοδιοικητικά στελέχη ικανά και με εμπειρία να διεκδικήσουν τον θεσμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Άλλοι έκαναν δοκιμές από πριν με άλλα σχήματα για να είναι έτοιμοι με κάπα προϋπηρεσία και με αναγνώριση εδάφους.
Οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές αρκεί να μην γίνονται ματαιοδοξίες.
Τις  παθογένειες της αριστεράς τις ζήσαμε χρόνια τώρα  και δεν μπορούν κάποιοι φιλοξενούμενοι να τις επαναφέρουν ούτε να μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας  και την ευγένειά μας και την φιλοξενία να την θεωρούν αδυναμία!
Τα κόμματα καλά κάνουν και στηρίζουν κρυφά η φανερά τους συνδιασμούς.
Αυτοί που δεν κάνουν καλά είναι που λεν ότι είναι ανεξάρτητοι  με στήριξη  όμως του κόμματος και του βουλευτή!
Αυτά τα γράφω τώρα πέντε μέρες πριν τις εκλογές για να τα ξαναδημοσιεύσω την Κυριακή το βράδυ για την τεκμηρίωση των απόψεών μου!
Να μην τολμήσουν τότε να πουν ότι φταιν οι άλλοι και ότι ο ΛΑΟΣ ο κυρίαρχος τώρα για αυτούς , τους πούλησε!
Δεν θα τους δώσουμε σύνταξη εμείς αν θέλουν ας πάρουν από την υπηρεσία τους.
Ούτε χρειάζεται να εκλεγούν Δήμαρχοι για να διοριστούν σύμβουλοι σε υπουργεία αργότερα.
ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ  ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ 
ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ΤΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!