Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Χωρίς αγρότες η 1η ιδρυτική συνάντηση της Πανηπειρωτικής Ένωσης Αγροτών


Μικρή συμμετοχή στην 1η ιδρυτική συνάντηση της Πανηπειρωτικής Ένωσης Αγροτών Μικρή ήταν η ανταπόκριση των αγροτών της Πρέβεζας στο κάλεσμα για την 1η ιδρυτική συνάντηση της Πανηπειρωτικής Ένωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α.) που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9 Νοεμβρίου 2014, στο χώρο της πρώην Λαϊκής Αγοράς της Πρέβεζας.
IMG 8423
Παρόλα αυτά όπως επισήμαναν τα πρώτα και ιδρυτικά μέλη της Π.ΕΝ.Α. αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει το σκοπό και το ρόλο της Ένωσης, που δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση, προαγωγή και διασφάλιση των οικονομικών, κοινωνικών, επαγγελματικών και των εν γένει συμφερόντων των αγροτών - μελών της.
IMG 8419
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Άρτας κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στο νέο αυτό εγχείρημα, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε η μη παρουσία έστω ενός εκπροσώπου από τη δημοτική αρχή Πρέβεζας.
IMG 8414
Τόσο ο κ. Ραβανός όσο και ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκαν στο σκοπό της ίδρυσης της της Πανηπειρωτικής Ένωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α.) όσο και στους στόχους της, σημειώνοντας πως μεταξύ άλλων σε προτεραιότητα θα τεθούν η οργάνωση και καθοδήγηση των αγροτών της περιφέρειάς Ηπείρου προς την επίτευξη βελτίωσης της οικονομικής τους κατάστασης, την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσής τους και την εξασφάλιση δίκαιης ανταμοιβής της εργασίας τους.
IMG 8406
Στη συνάντηση της Κυριακής μπορεί η ανταπόκριση των αγροτών να ήταν αποθαρρυντική, ωστόσο τέθηκαν καίριες ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και οι διοργανωτές επισήμαναν πως θα γίνουν ανάλογες συναντήσεις και στις άλλες περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου, με την επόμενη να προγραμματίζεται στην Άρτα στις 30 Νοεμβρίου.www.atpreveza.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!