Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Νέος προπονητής στον Εθνικό Φιλιππιάδας

Ο Δημήτρης Μπαλάφας είναι ο νέος τεχνικός του Εθνικού Φιλιππιάδας, καθώς τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Συλλόγου και καλείται να οδηγήσει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Για τον Μπαλάφα, αυτή θα είναι η 2η φορά που αναλαμβάνει ομάδα, μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα με την Αναγέννηση Άρτας. Ο 36χρονος τεχνικός την περασμένη σεζόν «οδήγησε» την Αναγέννηση στο Α΄ Τοπικό και μάλιστα κατάφερε μετά από μπαράζ να «βγάλει» τον ιστορικό Σύλλογο της Άρτας στην Γ΄ Εθνική. Ο Δημήτρης Μπαλάφας έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την φανέλα της Αναγέννησης, ενώ πριν αγωνίστηκε με μεγάλε επιτυχία στον Εθνικό Φιλιππιάδας σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική κατηγορία (2009 έως 2011). Ακόμη ο Μπαλάφας έχει να επιδείξει μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα, καθώς ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Πρέβεζα στην Γ΄ Εθνική το 1997 και στη συνέχεια είχε μία συμμετοχή με την Παναχαϊκή στην Α΄ Εθνική. Στην πρώτη κατηγορία της χώρας έπαιξε με την φανέλα της Βέροιας τη σεζόν 2007-2008, ενώ έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στη Νίκη Βόλου, όπου ήταν και αρχηγός της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Εθνικού Φιλιππιάδας:

«Το ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την πρόσληψη του προπονητή Δημήτρη Μπαλάφα. Το Δ.Σ. εύχεται στο Δημήτρη καλή συνεργασία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!