Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σε εφαρμογή ξανά ο αντικαπνιστικός νόμος

Ενημέρωση από την εισαγγελία Πρέβεζας στους εμπλεκόμενους φορείς

Σε εφαρμογή ξανά ο αντικαπνιστικός νόμος-Ενημέρωση από την εισαγγελία Πρέβεζας στους εμπλεκόμενους φορείς.Σε πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου προχωρούν άμεσα τα αρμόδια όργανα επαναφέροντας σε ισχύ έναν νόμο που ουσιαστικά δεν εφαρμόστηκε ποτέ.
Σήμερα το πρωί ο εισαγγελέας Πρέβεζας κ. Βαγγέλης Μάστακας κάλεσε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας κ. Σπ. Κόκκαλη, την προϊστάμενη της Διεύθυνσης Υγείας Π.Ε. Πρέβεζας αλλά και εκπροσώπους από την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας για να τους ενημερώσει πως ο νόμος θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ και να ξεκινήσουν συνεχείς έλεγχοι σε καταστήματα και δημόσιους χώρους.
Να θυμίσουμε πως το ύψος του προστίμου ανέρχεται στα 600 ευρώ ανά παράβαση (τασακια, κάπνισμα, ταμπέλες) για τον καταστηματάρχη και στα 50 ευρώ για τον πελάτη που καπνίζει.
IMG 9288
«Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, ο οποίος είχε αδρανήσει, επανέρχεται ξανά από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο Χειμώνας θα είναι βαρύς και δύσκολος, οι συνάδελφοι θα πρέπει να έχουν την προσοχή τους όπως και οι πελάτες και ο Θεός ας βάλει το χέρι του» τόνισε στην κάμερα του Atpreveza.gr ο κ. Σπύρος Κόκκαλης κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στους επιχειρηματίες του κλάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!