Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ.....

Άνθρακες ο… θησαυρός για την εμπλοκή αστυνομικού!

AS DI PREBEZAS
Η καταγγελία περί δήθεν κάλυψης καταστήματος στο Καναλάκι, από ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας, έπεσε τελικά στο κενό. Όσοι είχαν εκπονήσει το σχέδιο είναι σίγουρο ότι απογοητεύθηκαν, κακώς η αλήθεια, αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται... Άλλοτε κιόλας λάμπει.
Η τοπική κοινωνία του Καναλακίου και της Πρέβεζας, έζησε το τελευταίες τέσσερις ημέρες, στον παλμό ενός ακήρυχτου πολέμου που φαίνεται ότι εξελίσσεται στην τοπική αστυνομία.
Αποτέλεσμα αυτού του πολέμου ήταν η συγκεκριμένη καταγγελία που οδήγησε σε αιφνίδια επιχείρηση υπηρεσιών της Αθήνας, στο κατάστημα του Καναλακίου, όπου παίζονταν πόκερ!
Συνελήφθησαν έντεκα άτομα και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν η κόρη αξιωματικού της αστυνομίας, η οποία ούτε έπαιζε, ούτε εργάζονταν, αλλά για προσωπικούς λόγους βρίσκονταν στο χώρο.
Όλοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωτο. Η εκδίκαση ολοκληρώθηκε σήμερα και μέσα από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε η παραμικρή ανάμειξη αξιωματικού της αστυνομίας ενώ αποδείχθηκε ότι η παρουσία της νεαρής κοπέλας δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαν καταγγελθεί.
Απλά κάποιοι αρέσκονται στα ευφάνταστα σενάρια.
Από τους έντεκα συλληφθέντες οι δέκα αθωώθηκαν.
Καταδικάστηκε μόνο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σε φυλάκιση 16 μηνών καθώς πέρα από το παράνομο πόκερ που είχε στηθεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σπρέι πιπεριού και κάμερες που είχαν τοποθετηθεί χωρίς να υπάρχει η σχετική άδεια!!!
Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός, για τον οποίο κάποιοι θέλησαν να προκαλέσουν μεγάλο ντόρο!
  πηγή : epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!