Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

 Χωρίς να θέλουμε να αποκαλύψουμε τα σχέδια της καινούργιας δημοτικής αρχής θα θέλαμε να είμαστε οι πρώτοι που θα σας δώσουμε περίπου την ιδέα και τον τρόπο που σκέπτονται να καλύψουν την κεντρική πλατεία με χριστουγεννιάτικα παιγνίδια και περίπτερα με διάφορες λιχουδιές!
Δεν είναι σίγουρο και δεν ξέρω αν αληθεύει ότι τον κύριο όγκο των εορταστικών κατασκευών θα τον φτιάξουν στην πλατεία Καραμανλή απέναντι από τον Καλογήρου επειδή εκεί έχει πιο πολύ χώρο ελεύθερο..
Πάντως ο Κώστας δεν έχει ειδοποιηθεί ακόμα να γκρεμίσει το σκέπαστρο!
Πάντως το σίγουρο είναι ότι οι αγαπητοί επιχειρηματίες του Δήμου Ζηρού δέχτηκαν με χαρά να χρηματοδοτήσουν την διακόσμηση και τα περίπτερα που θα κατασκευαστούν.
Η χρηματοδότηση μέσω άλλων δρόμων και κοινωφελών επιχειρήσεων και ανώνυμων εταιρειών που γινόταν τόσα χρόνια δεν θα είναι εφικτή για τους γνωστούς λόγους!
Στους άλλους Δήμους με ανάλογες ενέργειες οι εκδηλώσεις  για αυτές τις γιορτές αντί να επιβαρύνουν την Δημοτική αρχή ίσα -ίσα τους αφήνει αντισταθμιστικά πάρα πολλά χρήματα από τις ενοικιάσεις των Δημοτικών χώρων που εκμεταλλεύονται με το αζημίωτο οι επιχειρηματίες του κλάδου!
ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ  ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΗ



ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΛΑΡΓΩΝ 

 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ)
                                                 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ          






ΠΑΛΑΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!