Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΤΙΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η επέμβαση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας και η σύλληψη 11 ατόμων για παράνομα παίγνια στο Καναλάκι

dikastiriapreveza
Μια αποκλειστική έκτακτη είδηση έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη το πρωί το Prevezaposto.gr καθώς «ντου» σε χαρτοπαιχτική λέσχη του Καναλακίου που λειτουργούσε παράνομα κάτω από τη μύτη των αστυνομικών της περιοχής έκαναν χτες Δευτέρα αργά το βράδυ, αστυνομικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας που ήρθαν με ειδική αποστολή από την Αθήνα.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ αυτοφώρω 10 άτομα, μεταξύ αυτών παράγοντες της περιοχής αλλά και ενήλικο πρόσωπο που έχει σχέση με την αστυνομία, που δεν έπαιζε αλλά εργάζονταν εκεί. Συνέλαβαν επίσης τον υπεύθυνο του καταστήματος.
Η ανάμιξη στην υπόθεση προσώπου που σχετίζεται με παράγοντα της αστυνομίας είναι αυτή που προκάλεσε την ανάμιξη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας, αφού θεωρήθηκε ότι η «λέσχη» λειτουργούσε με την ανοχή της αστυνομίας. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν αποδείχθηκε άμεσα αλλά προφανώς θα ακολουθήσει και ένορκη διοικητική εξέταση με αυτό το αντικείμενο.
Σημειωτέον ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων πήγε στο Καναλάκι ύστερα από καταγγελία που είχε σταλεί στις αρμόδιες αρχές για ανοχή της αστυνομίας .
Οι συλληφθέντες  κρατήθηκαν όλη νύχτα μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης στο αστυνομικό τμήμα Καναλακίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Πρέβεζα για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιγνίων με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Η κατηγορία που τους βαρύνει είναι η παράβαση του νόμου περί παιγνίων και θα παραπεμφθούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, εκτός από τον ιδιοκτήτη και υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος θα παραπεμφθεί στο Τριμελές  Πλημμελειοδικείο Πρέβεζας.
Μετά τον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με την υποχρέωση να παρουσιαστούν στο Δικαστήριο την Πέμπτη για την συνεχιζόμενη διαδικασία του αυτόφωρου. Το πιθανότερο είναι η υπόθεσή τους να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.
prevezapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!