Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-1 www.sportsnow.gr

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Προβλημάτισαν και πάλι οι Αρτινοί, με τη δεύτερη σερί τους ήττα μετά το 5-0 της περασμένης Κυριακής από τον Δωτιέα στο Κύπελλο.
Το φιλμ της αναμέτρησης:
14΄ Ο Παναγιώτου με απευθείας φάουλ δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Σιαράβα και κάνει το 0-1 για την ΑΕ Καραϊσκάκης.
26΄ Πάσα του Κολιάκη στον Γήτα κι αυτός από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καραγκούνη και κάνει το 1-1.
34΄ Σέντρα σουτ Κολλιάκη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
36΄ Σουτ του Γήτα μπλόκαρε ο Καραγκούνης.
39΄ Νέο σουτ από τον Γήτα, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
43΄ Σέντρα Κολιάκη, άστοχη έξοδος Καραγκούνη, ο Γήτας σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.
53΄ Σε αντεπίθεση για την ΑΕ Καραϊσκάκης, Βασίλιεβιτς για Στάνσετιτς, το σουτ του βρίσκει στο πρόσωπο τον Γατσέλο και η μπάλα φεύγει κόρνερ.
57΄ Δεύτερο γκολ για τον Εθνικό με τον Μπενίσκο, μετά από λάθος γύρισμά του Κακάβα που βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
77΄ Σουτ Παπανίκου άουτ.
83΄ Σουτ του Κολιού άουτ.
97΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν σέντρα του Χούσου ο Στάνσετιτς πιάνει την κεφαλιά και ο Σιαράβας αποκρούει με υπερένταση και στη συνέχεια η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Διαιτητής: Κάτης Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας)-Τζιουβάρας (Κοζάνης)
Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Βέργος, Λέντζος, Λάππας (65΄Κολιός Γ.), Τσακανίκας, Μπενίσκος (79΄λ.τρ.Κατσαδούρος), Γήτας, Κολιάκης (72΄Θεοδώρου).
ΑΕ Καραϊσκάκης (Βασίλης Καλτσής): Καραγκούνης, Μαργαρίτης (73΄Παπανίκου), Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακάβας, Κόλλινς, Βασίλιεβιτς (78΄Ραμπαβίλας), Χούσος, Γραβάνης (62΄Καβαλλάρης), Μπα
λάφας, Στάνσετιτς
Κωνσταντίνος Κολιός

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!