Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Α.Γ.Ο.Φ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΜ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ  ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ!
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του τμήματος τέννις του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Φιλιππιάδας (Α.Γ.Ο.Φ), στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα τέννις που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στα γήπεδα του Ο.Α. Κουφαλίων Θεσσαλονίκης.

Μετά από δύο χρόνια παραμονής στην Β΄ Εθνική κατηγορία η ομάδα των γυναικών προκρίθηκε στην Α΄ Εθνική κατηγορία πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση. Παράλληλα, η αντρική ομάδα προκρίθηκε, ως πρώτη στον όμιλό της, στην επόμενη φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος όπου θα διεκδικήσει και αυτή την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Τον Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας εκπροσώπησαν οι αθλητές Κοτσαρίνης Βασίλειος και Μαγκλάρας Ευάγγελος στην κατηγορία ανδρών, ενώ στην κατηγορία γυναικών οι αθλήτριες Μαγκλάρα Βάλια και Τσεβρενίδου Ιόλη.
Οι νεαρές αθλήτριες του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας Μαγκλάρα και Τσεβρενίδου, κατάφεραν παίζοντας στον τελικό του ομίλου τους, να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ο.Α. Θεσσαλονίκης και να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α΄ Εθνική μετά από πάρα πολλά χρόνια. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν από τη νέα σεζόν σπουδαίες ομάδες όπως αυτές των Α.Ο.Α. Φιλοθέης, Ο.Α. Αθηνών, Α.Ο.Α. Ηλιούπολης κλπ. Αντίπαλοι του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας στον Βόρειο Όμιλο της Β' Εθνικής Γυναικών ήταν οι Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Ο.Α. Αλέξανδρος Βέροιας και Ο.Α. Ευόσμου ενώ των ανδρών οι Ο.Α. Αριδαίας και Ο.Α. Νέστωρ Γιαννιτσών. Τα αγόρια του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας (Κοτσαρίνης  & Μαγκλάρας) με την πρόκρισή τους στην τελική 4άδα μεταξύ των δώδεκα ομάδων που συμμετείχαν, την επόμενη εβδομάδα (5-7 Δεκεμβρίου 2014) θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία τένις. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα κορίτσια και πάλι συγχαρητήρια για την σπουδαία πρόκριση στην Α΄ Εθνική κατηγορία.
Το δικό του μερίδιο στην μεγάλη επιτυχία έχει και ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώγιας Νικόλαος, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!