Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΥΠΟΤΡΟΠΗ: Στην εντατική εκ νέου η 27χρονη που την τραυμάτισε βαριά με σκεπάρνι ο σύζυγός της στην Πέτρα ΠρέβεζαςΜια δυσάρεστη εξέλιξη σημειώθηκε στην κατάσταση υγείας της 27χρονης γυναίκας που την είχε τραυματίσει βαριά ο σύζυγός της στην Πέτρα Πρέβεζας.
Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού, είχε μεταφερθεί αρχικά στην εντατική κλινική του νοσοκομείου Χατζηκώστα και όταν ξεπέρασε τον κίνδυνο μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων στη Δουρούτη. Οι γιατροί της νευροχειρουργικής κλινικής είχαν εκφράσει την αισιοδοξία τους ότι το νεαρό κορίτσι σε λίγους μήνες θα ξεπεράσει τα προβλήματα και θα επανέλθει υγιής στη προτεραία κατάσταση. Είχε μάλιστα αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον και τους δικούς της ανθρώπους, αν και δεν θυμόταν τίποτα από το περιστατικό της επίθεσης που είχε δεχτεί από τον σύζυγό της, ο οποίος ήδη βρίσκεται στην ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού.
Δυστυχώς όμως παρουσιάστηκε υποτροπή στην κατάσταση της υγείας της καθώς μέσα στο νοσοκομείο προσεβλήθη από μικρόβιο και μεταφέρθηκε εκ νέου στην εντατική κλινική του νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται.
Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεραστεί το νέο σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.
PREVEZAPOSTO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!