Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

4ο ZERO festival

Ραντεβού στην Λίμνη Ζηρού της Φιλιππιάδας για το 4ο ZERO festival όπου η Ήπειρος γίνεται ο κορυφαίος  προορισμός για όλους όσους λατρεύουν τη φύση και αγαπούν τη μουσική.


Η λίμνη Ζηρού εξελίσσεται στην απόλυτη καλοκαιρινή συνάντηση του Αυγούστου για την περιοχή της Ηπείρου. Ένα φυσικό τοπίο μετατρέπεται σ' έναν ατελείωτο πολιτιστικό καμβά για 2 ημέρες, αγκαλιάζοντας αρμονικά την φύση, την μουσική και τις αθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη δημιουργώντας, κατά συνέπεια, ένα εκρηκτικό μείγμα ανθρώπινης δημιουργίας και φυσικής μαγείας. 

Με LOCOMONDO , Villagers of Ioannina City ( V.I.C. band ) , Folk N' Roll, Sleepin Pillow & Joseph Gkikas and his Cufflinks κ.α

Το ZERO Festival 2017 πλησιάζει και κερδίζει τις εντυπώσεις με το φετινό του line up και μας υπόσχεται ένα δυναμικό διήμερο γεμάτο δράσεις & μοναδικά live φέρνοντας γνωστές & αγαπημένες μπάντες της ελληνικής σκηνής σε μια πολύ σημαντική πολιτιστική στιγμή για την Ήπειρο.

Οι δράσεις στην λίμνη όπως κάθε χρόνο θα ξεκινούν απο νωρίς το μεσημέρι με στόχο να ανακαλύψει το κοινό, την ομορφιά της λίμνης από κάθε της πλευρά!

11 & 12 Αυγούστου 2017 Ραντεβού στην Λίμνη το φετινό σύνθημα.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σύντομα...
Καλό Καλοκαίρι!
Ραντεβού στην λίμνη Ζηρού στην Φιλιππιάδα

Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!