Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

2o ZERO lake run την Κυριακή 30 Ιουλίου


 Όλα έτοιμα λοιπόν για την μεγάλη γιορτή του ZERO lake run στην λίμνη Ζηρού που εντάσσεται στα πλαίσια του ZERO festival  γεγονότα τα οποία αναδεικνύουν την λίμνη Ζηρού & τον Κοκκινοπηλό με στόχο να φέρουν την τοπική κοινωνία πιο κοντά στη φύση και τον αθλητισμό αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας




Με 500 αθλητές/αθλήτριες απ’όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το 2o  ZERO lake run την Κυριακή 30 Ιουλίου, όπου έχει τραβήξει τα βλέμματα για την μοναδικότητα της διαδρομής. 

Σε έναν αγώνα 14km οι αθλητές/αθλήτριες θα απολαύσουν ένα όμορφο τοπίο διασχίζοντας την λίμνη Ζηρού ενώ θα κατευθυνθούν προς τον Κοκκινοπηλό, όπου εκεί για πρώτη φορά πραγματοποιείται αθλητικό γεγονός με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον . 
Στον αγώνα τον 5κm θα πραγματοποιηθεί ο γύρος της λίμνης Ζηρού τόσο για τους αθλητές όσο και για του περιπατητές που θέλουν να απολαύσουν την διαδρομή.


Πληροφορίες για τον αγώνα
Εναρξη αγώνων: 
KYΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ
Zero Lake Run 14km 8:15 το πρωί
Ο Γύρος Της Λίμνης 5km 9:30 το πρωί 
Περίπατος 9:30 το πρωί
Οι αθλητές για τα 14km θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης μια ώρα πριν την έναρξη για την παραλαβή του πακέτου. Χρονικό όριο: 3:30 ώρες 
Για την διευκόλυνση των αθλητών για τα 5km Τρέξιμο και Περίπατο θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης μια ώρα πριν για να μπορέσουν να παρκάρουν στο πάρκινγκ. Μετά τις 09.00 ο δρόμος προς το parking θα παραμείνει κλειστός για την διέλευση αθλητών του αγώνα των 14km. ( Στο σημείο θα υπάρχει εθελοντής για ενημέρωση πριν το parking)  Χρονικό όριο:  2 ώρες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!