Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Η απάντηση του Εθνικού Φιλιππιάδας στον Σαϊτιώτη

Κύριε Σαϊτιώτη χωρίς να έχετε καμιά επίσημη ιδιότητα η σχέση με το σύλλογο μας αναφέρεσθε με στοιχεία «ψευδή και συκοφαντικά» για τον Πρόεδρο μας κ. Λιόντο Θανάση σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Άτσκα.

Κύριε Σαϊτιώτη σας γνωρίζουμε ότι έχουμε κινηθεί νομικά και επιφυλασόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξουμε το κύρος του συλλόγου μας που φέτος κλείνει 82 χρόνια από την ίδρυση του (1935).

Πριν 1,5 χρόνο μας παρακαλέσατε να φιλοξενήσουμε με υποσχετική ενός χρόνου τον ποδοσφαιριστή Άτσκα πράγμα που το ΔΣ του Εθνικού δεν δέχθηκε και η μεταγραφή έκλεισε με «ελευθέρας».

Η ομάδα μας βρήκε σπίτι, εξασφάλισε το φαγητό και το γυμναστήριο του για τον ποδοσφαιριστή Άτσκα ο οποίος φοίτησε στο 1ο Λύκειο Φιλιππιάδας από όπου έλαβε και το απολυτήριο του.

Εκτός αυτού η ομάδα ξόδεψε ένα ποσό σε μετρητά της τάξης των 5000 € για τα έξτρα προσωπικά του έξοδα και την αξιοπρεπή διαβίωση του. Το συνολικό κόστος για τον ποδοσφαιριστή Άτσκα όπως γίνεται αντιληπτό υπερέβη το ποσό των 10000 €

Κύριε Σαϊτιώτη τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο ποδοσφαιριστής μας έκανε σημαντική πρόοδο και κίνησε το ενδιαφέρον για μετεγγραφή από αρκετές ομάδες, περιπτώσεις που ο Εθνικός εξετάζει προσεκτικά και να είστε σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή και τον σύλλογο μας.

Η ιστορία του Εθνικού Φιλιππιάδας είναι γνωστή στο πανελλήνιο για την προώθηση ικανών παικτών σε μεγαλύτερες κατηγορίες και δεν είναι τυχαίο ότι την περσινή χρονιά ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας ήταν 20-21 ετών.

Επειδή κύριε Σαϊτιώτη ο Εθνικός ούτε απειλείται ούτε εκβιάζεται σας συμβουλεύουμε να κατεβάσετε από τα sites όλα τα ψευδή και συκοφαντικά που έχετε αναρτήσει πριν τα πράγματα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

«Κρείττον το σιγάν»

Το ΔΣ του ΑΠΣ Εθνικός Φιλιππιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!