Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Η Ελένη Γεωργάνου έτοιμη να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στον Δήμο Ζηρού γιατί πραγματικά το αξίζει !



Στην τετραετία που πέρασε η Ελένη Γεωργάνου έχει να παρουσιάσει σημαντικό και ουσιαστικό έργο για την εξυπηρέτηση και προς όφελος των κατοίκων της πόλης, ενώ είναι έτοιμη να συνεχίσει με εφόδιο την εμπειρία και την γνώση που απέκτησε σαν αντιδήμαρχος !
Λίγα λόγια για την Ελένη :
Η Ελένη Γεωργάνου γεννήθηκε το 1984. Σπούδασε Μεταλλειολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Μεταλλουργός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. 
Το Νοέμβριο του 2007 αποφοίτησε και εργάστηκε στην Αθήνα στην εταιρία expose Εκθεσιακή Αρχιτεκτονική. Το 2009 επιστρέφει στη Φιλιππιάδα και εργάζεται για τα επόμενα οχτώ χρόνια, ως μηχανικός στην εταιρία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. στην  κατασκευή του Αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, διατηρώντας παράλληλα Τεχνικό Γραφείο στη Φιλιππιάδα. 
Εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος το Μάιο του 2014. Από το Μάρτιο του 2017 αφοσιώθηκε πλήρως και με επιτυχία, στον ρόλο της Αντιδημάρχου  Τεχνικών Έργων Δήμου Ζηρού, που της εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος.  
Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Νικολαΐδη, διπλωματούχο του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!