Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

«Αποδεκατίζονται» οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Άρτας

ΤΟ ΕΦΕΡΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΤΥΡΙ
Μια ακόμη απώλεια αρτινού περιφερειακού συμβούλου, καταγράφεται μετά την τελευταία καταμέτρηση των αποτελεσμάτων στις περιφερειακές εκλογές, καθώς ο συνδυασμός «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιώργου Ζάψα, χάνει μια έδρα και από τις οκτώ που είχε αρχικά περιορίζεται στις επτά.
Αυτό έχει ως συνέπεια την έδρα να κερδίζει η «Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο» του Κων/νου Αναγνώστου, η οποία έχοντας τα περισσότερα αδιάθετα στην Άρτα και μην κερδίζοντας άλλη έδρα, καταλαμβάνει  την έδρα που δικαιούται στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, με τον επικεφαλής της Κώστα Αναγνώστου.
Έτσι μετά την έδρα που για τον ίδιο λόγο πήρε και η «Ανυπότακτη Ήπειρος» του Κώστα Νουτσόπουλου στην Άρτα, την οποία κατέλαβε ο επικεφαλής της, άλλη μία έδρα «έκανε φτερά» από την Άρτα, περιορίζοντας τους αρτινούς περιφερειακούς συμβούλους από 10 που ήταν αρχικά στους 8, με ότι αυτό σημαίνει για τις τοπικές υποθέσεις!
Με βάση αυτά, λοιπόν, οι έδρες στην περιφερειακή ενότητα Άρτας κατανέμονται πλέον ως εξής:
Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου (Αλέκος Καχριμάνης):
  1. Βασίλης Ψαθάς
  2. Γιάννης Κατέρης
  3. Κώστας Πατήλας
  4. Αναστασία Σίμου – Τάσιου
Κοινό των Ηπειρωτών (Γιώργος Ζάψας):
  1. Δημήτρης Τρομπούκης
Ορίζοντες Ηπείρου (Σπύρος Ριζόπουλος):
  1. Στάθης Νάνος
Ήπειρος Όλον (Δημήτριος Δημητρίου):
  1. Νίκος Λίγκας
Λαϊκή Συσπείρωση Ηπείρου (Γιώργος Πρέντζας):
  1. Βασίλης Ζιώβας
Ανυπότακτη Ήπειρος (Κώστας Νουτσόπουλος):
  1. Κώστας Νουτσόπουλος
Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο (Κων/νος Αναγνώστου)
  1. Κων/νος Αναγνώστου
Το έφερε ο βλάχος το τυρί!!!
Στο μεταξύ ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα απολαυστικό ευχαριστήριο, με πολλές αποδέκτες και πολλά μηνύματα:
«Όταν η Καταιγίδα τελειώσει , δεν θα θυμάσαι καν πως Κατάφερες να επιβιώσεις. Δεν θα είσαι καν σίγουρος ότι έχει τελειώσει. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο:όταν βγεις από την καταιγίδα δεν θα είσαι ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που μπήκε . Και αυτό είναι το νόημα της καταιγίδας.Ευχαριστω Πολύ ολους πρώτα ολους τους Συνοδοιπόρους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους , ολους όσους μας Τίμησαν ,όσους μας Συμπαθησαν , όσους μας έκαναν κριτική Με τιμιότητα αλλά και όσους μας αδίκησαν εσκεμμένα. Γενικά ολους. Τελικά το Έφερε ο Βλαχος το Τυρι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!