Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΛΥΚΟΣ



Είναι μερικοί εντεταλμένοι σχολιαστές   που αισθάνονται την ανάγκη κάθε τέσσερα χρόνια να εκφράζονται και να ασχολούνται με τα κοινά γιατί τότε θυμούνται!
Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά παρεμβαίνουν μόνο ανώνυμα και όταν  βρίσκονται  στη θέση να αποκαλυφθούν ποιούν την νήσσαν!
Μαθημένοι στο παρασκήνιο μια ζωή σαν ανώνυμοι κουκουλοφόροι βρίζουν τους πάντες μέσα από την ασφάλεια που τους προσφέρει το διαδίκτυο ( έτσι  νομίζουν!).
 Η λεγόμενη αγοραφοβία πηγάζει  από την ανεπάρκειά τους να καταθέσουν την άποψη τους  και να την τεκμηριώσουν με επιχειρήματα!
Όσον αναφορά για τους άλλους κονδηλοφόρους που βγάζουν μεροκάματο  με τον "πόντο" τους   ξέρει όλος ο κόσμος και η κοινωνία.
Τυχαίνει να είχαν  το μονοπώλιο της επικοινωνίας τόσα χρόνια  που ευτυχώς σπάει σιγά –σιγά με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!
 Τώρα για τις εκλογές στον Δήμο Ζηρού  προσπαθούν να εφεύρουν σκάνδαλα που έχουν σχέση με την ψηφιακή πολιτική και την σύγχρονη τεχνολογία!
Ήταν μαθημένοι να ασκούν πολιτική με εκβιασμούς και ρεσάλτα τις νύχτες στα σπίτια των πολιτών.
Οι πολίτες -Δημότες πρέπει να επιλέξουν τους ικανότερους και όχι αυτούς που χαϊδεύουν αυτιά η υπόσχονται προσωπικές εξυπηρετήσεις ,αλλά αυτούς που με ρεαλισμό και με πολιτική πρόταση έρχονται σε ρήξη με το κατεστημένο και επιζητούν την ανατροπή.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!