Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΣΘΕΣΜΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένας συνδυασμός που ο βασικός κορμός του αποτελείται από ψηφοφόρους και μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ. κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ζηρού.
Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα που πίκραναν τους οπαδούς του ΚΙΝ.ΑΛ στην περιοχή, με παραγοντισμούς και κρυφές συμφωνίες , φθάσαμε στην χθεσινοβραδινή ιστορική συνάντηση που πάρθηκε η οριστική απόφαση για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές όσων μελών και ψηφοφόρων του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου δεν έχουν προσχωρήσει στους δύο ανακοινωθέντες συνδυαμούς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ μετά την περιφορά των επιταφίων και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και η απόφαση ήταν ομόφωνη. Επειδή δεν τρέφουμε αυταπάτες, στόχος της νέας παράταξης είναι η αντιπροσώπευση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με τουλάχιστον δύο συμβούλους.
Και ας φθάσουμε και στο ζουμί της υπόθεσης. Επειδή δεν μπορώ να ανακοινώσω ακόμη ονόματα, χάριν της ενημέρωσης θα φωτογραφήσω το πρόσωπο που θα ηγηθεί της νέας παράταξης.
Κατάγεται από τη Λάκκα Σούλι, δραστηριοποιείται στη Φιλιππιάδα, είναι πολύ καλός γνώστης των αυτοδιοικητικών πραγμάτων και παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Επιπλέον έχει συμπάθειες  στους δεξιούς ψηφοφόρους και τυγχάνει της εκτίμησης και  στο χώρο της αριστεράς. 
Άτομα που έχουν στο παρελθόν συνδέσει το όνομά τους με τα αυτοδιοικητικά του πρώην Δήμου Φιλιππιάδος ή αυτοαποκαλούνται μεγαλοπαράγοντες δεν έχουν σχέση με την νέα προσπάθεια. Περισσότερα στις 3 Μαΐου που θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Ευθυμίου Χριστόφορος


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!