Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Νέα Κερασούντα, Πέτρα και Ηλιοβούνια έκλεισαν με τον πλέον δυναμικό και αισιόδοξο τρόπο τον κύκλο των επισκέψεων και ομιλών της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το Δήμο Ζηρού” στις Τοπικές Κοινότητες.



Με τις χτεσινές επισκέψεις και ομιλίες σε Ηλιοβούνια, Πέτρα και Νέα Κερασούντα, έκλεισε ο κύκλος των προεκλογικών επισκέψεων και ομιλιών στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου και απομένουν οι δύο Κεντρικές ομιλίες, απόψε στο Θεσπρωτικό και αύριο στη Φιλιππιάδα. 
Η παρουσία των κατοίκων σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, όπως και χτες σε Νέα Κερασούντα, Πέτρα και Ηλιοβούνια ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και έδειξε ότι δεν υπάρχει πλέον καμία διάθεση για οπισθοδρόμηση στον Δήμο Ζηρού. Οι κάτοικοι γνωρίζουν το έργο που έχει γίνει, αναγνωρίζουν τις δυνατότητες του Δημάρχου κ. Νικόλαου Καλαντζή και των μελών του συνδυασμού “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού”¨κρίνουν και συγκρίνουν διοικητικές θητείες και προγράμματα και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο 'αύριο' του τόπου. 

Σήμερα η κεντρική ομιλία στο Θεσπρωτικό
Απόψε ο Δήμαρχος Ζηρού θα πραγματοποιήσει την Κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Θεσπρωτικό (ώρα 8.30 μ.μ.) ενώ αύριο την ίδια ώρα θα μιλήσει στην Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας, στη συγκέντρωση με την οποία θα ολοκληρωθεί και η προεκλογική εκστρατεία. 
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!