Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ " ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ


Ο Δήμος μας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν μόνο οφέλη με την ενασχόληση ανθρώπων όπως ο Θεόδωρος Πανούσης.

 Στις δύσκολες εποχές που ζούμε με μεγάλα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα, έχουμε όλοι δυστυχώς βαθιά χαραγμένα τα σημάδια της οικονομικής κρίσης των προηγούμενων ετών. Σημάδια που φτάνουν να απειλήσουν ακόμη και τον κοινωνικό μας ιστό. Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης οφείλει διαρκώς να ενισχύεται προκειμένου να αποτελεί σημαντική βοήθεια και ένα ασφαλές καταφύγιο στους ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά.
Έτσι λοιπόν, έχοντας πλήρη συναίσθηση των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών της τοπικής κοινωνίας σε δράσεις και προγράμματα με επίκεντρο τον άνθρωπο και έχοντας πλήρη γνώση του ήδη πολύ  σημαντικού έργου που έχει επιτευχθεί στον δήμο μας  τα τελευταία χρόνια από την διοίκηση του Νίκου Καλαντζή και της παράταξης Νέα Πορεία για το Δήμο Ζηρού, αποφάσισα να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση ενός σχεδίου δράσεων και προγραμμάτων  για τα επόμενα χρόνια.
Έχοντας καθημερινή τριβή λόγω της επαγγελματικής αλλά και της συλλογικής μου ιδιότητας και της διαρκούς  επαφής  με πολίτες, μικρής και μεγάλης ηλικίας, θέτω την εμπειρία που έχω αποκομίσει στη διάθεση της παράταξης και του Δημάρχου καταθέτοντας την υποψηφιότητα μου για Δημοτικός Σύμβουλος  Δήμου Ζηρού στην Δ.Ε. Θεσπρωτικού, πιστεύοντας ότι θα υλοποιηθεί το όραμα όλων μας,  για ένα δήμο πρότυπο σε όλους τους τομείς.

O Θόδωρος Πανούσης γεννήθηκε το 1984 στην Πρέβεζα και μένει στον Ασσο.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο Θεσπρωτικό από το 2013 ( εμπόριο ηλεκτρικών ειδών - ανάληψη της οικογενειακής επιχείρησης) και είναι Πτυχιούχος της σχολής διοίκησης και οικονομίας,  τμήματος Λογιστικής Πρέβεζας !
 Διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού (ανδρικό-γυναικείο – παιδικό – προπαιδικό )  από το 2014 μέχρι σήμερα και ταμίας του συλλόγου εμποροβιοτεχνών Θεσπρωτικού και περιχώρων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!