Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Βασίλης Παπαβασιλείου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Φιλιππιάδας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεταιΦίλες και φίλοι,
πριν περίπου πέντε χρόνια ζήτησα πρώτη φορά τη στήριξή σας. Με εμπιστευθήκατε. Σας ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά, όπως και τον δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε καθήκοντα αντιδημάρχου στον τομέα της καθημερινότητας και του περιβάλλοντος, καθώς και την πολιτική προστασία ολόκληρου του Δήμου μας αλλά και την ευθύνη της Δημοτικής Ενότητας Ανωγείου. Ήταν σημαντική εκκίνηση για μένα.
Χάρη στην εποικοδομητική και χρήσιμη συνεργασία που αναπτύξαμε καταφέραμε να δώσουμε λύσεις σε μικρά αλλά και μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητας σε κάθε Τοπική Κοινότητα και σε κάθε γειτονιά του Δήμου. Επιδίωξα να έχω συνεχή παρουσία όπου διαπιστώναμε προβλήματα και εκτιμώ ότι οικοδομήσαμε σχέσεις ειλικρινούς συνεργασίας και εμπιστοσύνης.
Γνωρίζοντας όλοι σας το έργο που επιτελέστηκε ζητώ και πάλι τη στήριξή σας. Πλέον έχετε την ευχέρεια να κρίνετε και να συγκρίνετε.
Ο συνδυασμός “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού” με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Καλαντζή ακολουθεί τη «νέα πορεία» που χάραξε όλα αυτά τα χρόνια. Προχωράμε μπροστά με σηματοδότη τα πολλά και σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν αλλά και δρομολογήθηκαν να γίνουν σε όλο τον Δήμο, τις προσπάθειες αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ίδρυση και λειτουργία κοινωνικών δομών, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των συνδημοτών σε εποχές δύσκολες, με στόχο να καταστήσουμε τον Δήμο ακόμη πιο σύγχρονο και πρωταγωνιστή στη νέα εποχή.
Προσωπικά παραμένω εργάτης των δημοτών και της παράταξης για τα απλά, καθημερινά ζητήματα και συμπαραστάτης στα μεγαλόπνοα προγραμματικά σχέδια της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για τον Δήμο Ζηρού” τα οποία είναι οι επόμενοι ρεαλιστικοί στόχοι μας.
Φίλες και φίλοι συνδημότες,
λίγο έως πολύ, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Ζητώ τη στήριξή σας με σταυρό προτίμησης στις 26 Μαΐου!
Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για να πάμε τον Δήμο και τον τόπο μας ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!