Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μαρία Χήτα μια ξεχωριστή υποψηφιότητα!

Μαρία Χήτα: Με την συμβολή σας μπορεί ο τόπος μας να έχει μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Με σεβασμό στην προσωπική σας επιλογή και κρίση , διεκδικώ την επιλογή σας στο πρόσωπό μου ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος , για την εκπροσώπησή σας στον διευρυμένο Δήμο Ζηρού, με το ψηφοδέλτιο του Συνδιασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ , επικεφαλής του υπ. Δήμαρχου ΝΙΚΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ .
Γεννήθηκα τον Ιανουάριο του 1970, κόρη του Βησσαρίων Χήτα και της Χρυσούλας. Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων και Γραφιστική. Ειμαι μητέρα 4 τέκνων , μιας κόρης 19 ετών φοιτήτριας Παντείου, ενός αγοριού 9 ετών και δίδυμων αγοριών 5 ετών.

·                  Αντιπρόεδρος στην οικογενειακή επιχείρηση Κρεατα Ηπειρου Χητας ΑΕ βιομηχανικά σφαγεία - εμπόριο κρέατος , με έδρα την ΦΙλιππιάδα.
·                  Μέλος του Επιμμελητηρίου Πρέβεζας
·                  Αντιπρόεδρος του Συλλόγου γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιαδας
·                  Αντιπρόεδρος του Σύλλογος Γυναικών Φιλιππιάδας
·                  Μέλος του ΑΓΟΦ (αθλητικός γυμναστικος όμιλος Φιλιππιάδας)

Με όρεξη , με ιδέες, με οράματα για την αναβάθμιση και προόδο του τόπου μας , για την κατάστασή του ως πρότυπο Δήμο της ΗΠΕΙΡΟΥ , για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του , για την εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου του , για την αναγνώριση της προσπάθειας του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου και προώθησης αυτής σε όλη την Ελλάδα, σας ΚΑΛΟΥΜΕ ο συνδυασμός μας και εγώ να ΤΑΧΘΕΙΤΕ πλάι μας στην προσπάθειά μας αυτή .

Με την συμβολή σας μπορεί ο τόπος μας να έχει μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.

Σας ευχαριστώ ΧΗΤΑ ΜΑΡΙΑ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ - Νίκος Δ.Καλαντζής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!