Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Απολύθηκε λόγω διαφθοράς από το δημόσιο, έγινε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας και με την αριστερή συνιστώσα του Νάστα, προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ


american bar
Διώχθηκε από το Δημόσιο για διαφθορά αλλά ζητάει από τη Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας πολιτικό ήθος, συνείδηση και ανιδιοτέλεια.
Απολύθηκε από την υπηρεσία στην οποία υπηρετούσε για σωρεία παραβάσεων, αφού προηγούμενα καταδικάστηκε τελεσίδικα από τα αρμόδια δικαστήρια.
Ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ  Πρέβεζας αλλά λόγω δυσαρέσκειας για την απόλυση, αποχώρησε από αυτό και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Λόγω καλού βιογραφικού εκλέχτηκε μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας και σε αγαστή συνεργασία με την αριστερή συνιστώσα του Νάστα, έχουν βάλει σκοπό να μας διασκεδάσουν.
Δικαιολογημένα βέβαια η μεγάλη πλειοψηφία των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολείται μαζί τους και αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι για την πολεμική τους χρησιμοποιούν site που εκθειάζει την χρυσή αυγή και κατήγγειλε τον Συριζέο Δήμαρχο Λευκάδας γιατί απέπεμψε από εκδήλωση στην οποία δεν ήταν καλεσμένος, τον φασίστα βουλευτή της χρυσής αυγής Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούση, τότε το γλυκό δένει.
Για όσους ξέρουν βέβαια πρόσωπα και πράγματα, όλη αυτή η ιστορία αποτελεί φαρσοκωμωδία που θυμίζει τον αείμνηστο ηθοποιό Διονύση Παπαγιαννόπουλο να φωνάζει: «Εεπ τί το κάναμε εδώ, AMERICA BAR
Πηγή PREVEZAPOSTO.GR



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!