Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ


Ρήγας Φεραίος-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-1 Ρήγας Φεραίος-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-1 (photos)

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Βελεστίνο ο Εθνικός,  καθώς ο Ρήγας Φεραίος δεν κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα του κόντρα στους «κυανόλευκους», μένοντας στο 1-1.
Ο Ρήγας Φεραίος προηγήθηκε στο 9΄ όταν ο Ζατσάϊ έκανε τη σέντρα και ο Κρεββατάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σιαράβα. Στο 17ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο γκολ αλλά η κεφαλιά του Ναουμίδη μετάαπό κόρνερ του Σπαθή σταμάτησε στο δοκάρι του Σιαράβα. Στο 72' ο Εθνικός ισοφάρισε με πλασέ του Μπενίσκου, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γήττα. Ο Εθνικός στάθηκε άτυχος τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Πάνος που είχε περάσει ένα λεπτό νωρίτερα στο παιχνίδι στη θέση του Λάππα με σουτ είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Κεφαλά.
Διαιτητής:Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) 
Βοηθοί:Δημόπουλος (Φλώρινας)-Μανάσης (Τρικάλων)
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης) :Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Κεμάλι (76' Τσίπι), Μιχολίτσης (69' Μαλάκος), Κρεββατάς, Ζατσάι (67' Μπίκας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος):Σιαράβας, Πάνου, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Γατσέλος, Λέντζος (46' Κολλιάκης), Λάππας (75' Πάνος), Βέργος, Μπενίσκος, Γήττας (78' Σταμούλης), Κατσαδούρος
Φωτο: mousikovagoni.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!