Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Ζηρού

Έξω … «φίλε» απ” την παράγκα!

Δυναμική απάντηση του Δήμου Ζηρού στους υπερασπιστές του παρελθόντος
DSC00733
Η παράγκα που φαίνεται αριστερά στη φωτογραφία και προορίζονταν για ψησταριά, δεν υπάρχει πλέον αφού είχε στηθεί αυθαίρετα, από άτομα που «κουμαντάριζαν» την εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας μέχρι και πέρυσι.
Η Δημοτική Αρχή πέρασε στην αντεπίθεση, καθώς οριστικά το οργανωμένο σχέδιο που υπήρχε για να ανατρέψει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να διαχειριστεί την εμποροπανήγυρη ο Δήμος Ζηρού και όχι η υπό διάλυση αναπτυξιακή(;)  επιχείρηση του Δήμου έπεσε στο κενό.
Στα όσα μεσολάβησαν έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις.
Ο Δήμος δικαιώθηκε και δικαστικά για την επιλογή του και η ενορχηστρωμένη αντίσταση των υπερασπιστών του παρελθόντος που εκφράστηκε είτε με ψευδομηνύσεις για εξύβριση ενός εκ των δυσαρεστημένων «εμπόρων» είτε με παραπληροφόρηση και πέρασε δυναμικά την Πέμπτη το πρωί στην αντεπίθεση.
Έβαλε τέλος σε όλο αυτό το «πανηγύρι″ η απόφαση που υπέγραψε ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Ρίζος και γκρεμίστηκε η αυθαίρετη μεγάλη παράγκα που είχε ανεγερθεί για να στεγάσει την ψησταριά κάποιων που νόμιζαν ότι η εμποροπανήγυρη ήταν ιδιωτική τους επιχείρηση.
Η μπουλντόζα του Δήμου γκρέμισε την παράγκα με την παρουσία της αστυνομίας και οι «ιδιοκτήτες» του αυθαιρέτου μάζεψαν τα ξύλα και τους ντενεκέδες και αναχώρησαν φιλικά και χωρίς διαμαρτυρίες για άλλο πανηγύρι.
Δημήτρης Λούπας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!