Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Αυτοί πολεμούσαν για την πατρίδα τόσα χρόνια και είναι υπόδικοι για το παζάρι στον Δήμο Ζηρού!

Για διαδικασία αυτόφωρου αναζητούνται δύο Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ζηρού από την αστυνομία άνευ λόγου και αιτίας από τα «κόλπα» των παζαράδων

asty fil

DSC00704

Ενώ το στήσιμο της παραγκούπολης που θα στεγάσει την εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας συνεχίζεται κανονικά, δύο Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ζηρού, οι κύριοι Ρίζος και Παπαβασιλείου αναζητούνται από την αστυνομία στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας που ακολουθείται, ύστερα από μήνυση που έχει υποβληθεί από εκπρόσωπο μιας μικρής ομάδας παζαριωτών που είναι αντίθετοι στον τρόπο που επέλεξε ο Δήμος να γίνει φέτος το παζάρι στη Φιλιππιάδα και ο οποίος τους υπέβαλε μήνυση για εξύβριση.
Ήδη με εντολή του Εισαγγελέα έχουν αφεθεί ελεύθεροι από το απόγευμα της Δευτέρας οι δύο εργάτες που είχαν μηνυθεί για τον ίδιο λόγο από το ίδιο πρόσωπο και συνελήφθησαν το πρωί στα πλαίσια του αυτόφωρου.
Για τον ίδιο λόγο έχει μηνυθεί και ο πατέρας του κατασκευαστή της παραγκούπολης που και αυτός αναζητείται. Δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος μάλιστα συνοδεύονταν από δικηγόρο, υποτίθεται ότι εξυβρίστηκε από 5 άτομα και η δικηγόρος του υπέβαλε τις μηνύσεις κατευθείαν για να παραπεμφθούν στο αυτόφωρο.
Οι δύο Αντιδήμαρχοι είναι υψηλόβαθμοι απόστρατοι στρατιωτικοί και βρέθηκαν στο χώρο που στήνεται η εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας για να υπερασπιστούν την πολιτική της νέας Δημοτικής Αρχής να οργανώσει το παζάρι ο Δήμος και όχι η Αναπτυξιακή επιχείρηση, η οποία ούτως ή άλλως ακόμα δεν έχει παραληφθεί από τον Δήμο λόγω εκκρεμοτήτων.
Φυσικά η υποτιθέμενη εξύβριση είναι προσχηματική και έχει να κάνει με το οργανωμένο σχέδιο όσων έχασαν τον «μπεζαχτά» δηλαδή τα αεριτζίδικα κέρδη από την διοργάνωση του παζαριού με τον παλιό γνωστό τρόπο.
Θα μπορούσαν οι παραπάνω να περάσουν  στην αντεπίθεση με μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση, αλλά αυτό δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα και θα απαιτούσε προηγούμενη σύλληψη και παρουσία των Αντιδημάρχων στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Φιλιππιάδας μαζί με τους αλλοδαπούς.
Τα κυκλώματα των παζαράδων είναι διαβασμένα και έμπειρα σε τέτοιους μεθόδους με την ανάλογη υποστήριξη δικηγόρων, αλλά αυτή τη φορά θα σπάσουν τα μούτρα τους. Απλά αποδείχθηκε η μεθόδευση που ακολουθήθηκε όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!