Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Εθνικός Φιλιππιάδας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0


Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ουσιαστικά αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας με τον τοπικό Αχιλλέα να παίρνει δίκαια τη νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ήταν το σαρανταπεντάλεπτο που οι Κατερινιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν τα δυο τέρματα, είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ αλλά τελικά έμειναν στο 2-0 που τους έδωσε τρείς ακόμη υπερπολύτιμους βαθμούς στην φετινή τους πορεία προς τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή του αγώνα καλά, επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να πάρουν σχετικά νωρίς κεφάλι στο σκορ, όταν από την πίεση που άσκησαν στην περιοχή του Σιαράβα κέρδισαν κόρνερ στο 18΄ το οποίο εκτελέστηκε, και η μπάλα έφτασε στον Τασίδη. Αυτός προσπάθησε να ντριμπλάρει μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ανατράπηκε με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει αμέσως το πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακράκης που δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.

Η πίεση της ομάδας της Κατερίνης συνεχίστηκε και στο 38΄ο Παυλίδης πέρασε μια έξυπνη και δυνατή πάσα κάθετα στην καρδιά της άμυνας του Εθνικού. Εκεί η μπάλα βρήκε στον Κώστα Πάνου, ξεγέλασε τον Σιαράβα που εκείνη την ώρα έκανε έξοδο για να τελειώσει τη φάση και κατέληξε στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων.

Έτσι έγινε αυτό το 2-0 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός πίεσε περισσότερο, οι παίκτες του Αχιλλέα επαναπαύτηκαν στο υπέρ τους σκορ και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχουν να πανηγυρίζουν για την Τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα που τους κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητής ήταν ο Μυριούνης από την Καστοριά με βοηθούς τους  Κελεσίδη και Παπαδάκη από την Ημαθία.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Αποστόλης Στύλος):Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Οικονόμου, Παυλίδης (77΄Παναγιωτίδης), Μακράκης, Νάκας (82΄Κωτσιαρίδης), Καραγκούνης (60΄Γασπαράτος)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος):Σιαράβας, Πάνου, Διαμαντόπουλος, Δαρδας, Κατσαδούρος (75΄Κολιός Π.), Λέντζος, Κολιάκης (65΄Θεοδώρου), Βέργος, Μπενίσκος, Γήτας, Τσακανίκας (35΄Λάππας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!