Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Military exercise στον Δήμο Ζηρού!

"Δεν είναι λίγες οι φορές στη σύγχρονη ιστορία που μυστικά στρατιωτικά σχέδια συλλαμβάνονται και εκτελούνται ως τρόπος άμεσης αντίδρασης σε συμβάντα που καλπάζουν."


Του πολεμικού μας ανταποκριτή Morgan
Σήμερα με απόφαση του Δήμου Ζηρού και με μια συντονισμένη  καταδρομική επιχείρηση  και Στρατιώτες από όλες τις Δημοτικές κοινότητες μεταξύ αυτών και από τον Δήμο Ανωγείου άρχισαν ασκήσεις υπό τον γενικό επιχειρησιακό τίτλο με την κωδική ονομασία «ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΉΓΥΡΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ 2014 »η οποία έμελλε να εκτελεστεί    κοντά στη δυτική πλευρά  της πόλης.
Ο Δημαρχεύων στρατηγός Achile Rizo μαζί με τον  υπουργό Άμυνας  Papavasiliou Basilev έφεραν εις πέρας την όλη επιχείρηση χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.Η κατεδάφιση του εχθρικού φρουρίου ήταν ολοσχερής!
Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες η επιχείρηση η οποία σχεδιάστηκε με πλήρη μυστικότητα ,και έντεχνα διέρρευσαν για αντιπερισπασμό ότι ο στρατηλάτης NIKOLEV επισκέφτηκε την πρωτεύουσα, άρχισε νωρίς το πρωί και ο εχθρός αιφνιδιάστηκε γιατί η επέμβαση έγινε μέσα από τον ποταμό Λούρο.
Για μια άλλη φορά ο Νέος Δήμος Ζηρού απέδειξε πόσο υψηλά διατηρεί το φρόνημα και την ετοιμότητα του προσωπικού και του ΔΣ.
Σε ερώτηση που έγινε από το zirosgr  στον επικεφαλής για να του εκφράσουμε τον ενθουσιασμό της κοινής γνώμης για την όλη επιχείρηση μας απάντησε όπως συνηθίζει με ταπεινότητα,ότι αυτό δεν ήταν τίποτα σε αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει και ότι ήταν απλά μία άσκηση για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Η ΕΝΑΡΞΗ  ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΛΟΥΡΟ 
                                          ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΓΕΙΟ
                                             ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
                                       ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΗΣ ΓΚΑΡΚΟΥΛΑΣ 
                                 ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ
                 ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 
                                                ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΠΕΣΕ ΑΜΑΧΗΤΗ
                  ΣΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΚΣΗΣΗΣ Ο ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!