Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το κύκλωμα απάτης και τοκογλυφίας που είχε γεμίσει ακάλυπτες επιταγές την Πρέβεζα έλαβε τέλος

DSC00784
Αυτό είναι το διαβατήριο της Ρωσίδας απατεώνισσας.
Δεκάδες ήταν τα θύματα της απάτης που είχαν στήσει η Ρωσίδα Λουντμίλα Κισίσοβα και δύο Έλληνες συνεργάτες της στην Φιλιππιάδα και στην Πρέβεζα, που είχαν εκμεταλλευτεί το τραπεζικό σύστημα στην περιοχή μας.
Είχαν στήσει μια επιχείρηση με τίτλο «Γενικό εμπόριο ζωοτροφών» στην Φιλιππιάδα και έστησαν ένα κύκλωμα απάτης και τοκογλυφίας στην οποία έπεσαν θύματα αρκετοί επαγγελματίες στο Νομό μας.
Το τρίο της απάτης κατάφερε να πάρει μπλοκ επιταγών από διάφορες τράπεζες στη Φιλιππιάδα και την Πρέβεζα και στη συνέχεια άρχισε να μοιράζει επιταγές που κατέληγαν σε κυκλώματα τοκογλύφων στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι. Κάποιες από αυτές τις επιταγές κατατέθηκαν σε πλαφόν Πρεβεζάνων εμπόρων και φυσικά έμειναν ακάλυπτες. ενώ ακάλυπτες έμειναν και επιταγές πολλών χιλιάδων ευρώ που «έσκασαν» στα χέρια πολλών επαγγελματιών της Πρέβεζας όπου η Ρωσίδα ψώνιζε ασύστολα και πλήρωνε με τις «πέτσινες» επιταγές.
Δημοσιεύουμε πιο κάτω δύο επιταγές όπου η Ρωσίδα κατέκλεψε με αυτό τον τρόπο γούνες αξίας 25.οοο ευρώ από κατάστημα της  κεντρικής αγοράς και έπιπλα 7.982 ευρώ από κατάστημα επίπλων.
Πέρασαν αρκετά χρόνια αλλά σε βάρος της Ρωσίδας που υπέγραφε τις επιταγές εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς είχε καταδικαστεί ερήμην, ενώ οι δύο συνεργάτες της έχουν εξαφανιστεί.
Η ίδια όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ επέστρεφε από την Τουρκία όπου προφανώς είχε συνεχίσει την δράση της και ήδη έχει οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς οι συνολικές ποινές που εκκρεμούν σε βάρος της ξεπερνούν τα 7 χρόνια.
prevezapost.gr
Δημήτρης Λούπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!