Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Εθνικός Φιλιππιάδας

Βασίλας: Ο Εθνικός δεν έχει ανάγκη από σωτήρες του παρελθόντος... 


Βασίλας: Ο Εθνικός δεν έχει ανάγκη από σωτήρες του παρελθόντος...

Ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας, Θωμάς Βασίλας, παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο PrevezaSports.gr, όπου και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναλυτικά η συνέντευξη  του Θωμά Βασίλα:

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες και ποιοι οι στόχοι που έχει η ομάδα για τη φετινή σεζόν:Φιλοδοξία είναι να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορεί στο βαθμολογικό πίνακα και ευχής έργο θα ήταν και να πρωταγωνιστήσει.

Για τη βοήθεια από πλευράς κόσμου με τα διαρκείας και παρουσία στο γήπεδο:Περιμένουμε μεγαλύτερη συμπαράσταση από τον κόσμο της Φιλιππιάδας όσον αφορά την παρουσία τους στο γήπεδο κάθε Κυριακή, έτσι ώστε και το ηθικό της ομάδας να είναι υψηλό, με στόχο την επίτευξή της νίκης. Τα διαρκείας έχουν σχεδόν διατεθεί όλα, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατόχους τους γι' αυτό, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους και την βοήθειά τους για την ομάδα τους. Να προσθέσουμε ότι ιδιαίτερα σημαντική είναι και η βοήθεια της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου Φιλιππιάδας κου Ν. Καλαντζή.

Υπάρχει πρόβλημα με το Δημόσιο, τα χρέη του παρελθόντος και αν τα έχετε διακανονίσει με συνέπεια:Δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα όσο αφορά το Δημόσιο γιατί η ομάδα είναι πλέον ερασιτεχνική και ήδη βρίσκεται σε ρύθμιση κάποια οφειλή προηγούμενων ετών. Επίσης έχουν διευθετηθεί κάποιες οφειλές ποδοσφαιριστών που άφησε η προηγούμενη διοίκηση. Προσπάθεια της νέας διοίκησης και ιδιαίτερα του προέδρου μας κου Γ. Κόκκαλη είναι να τακτοποιηθούν σιγά σιγά οι οικονομικές εκκρεμότητες που δημιουργηθήκανε από προηγούμενα έτη στο σωματείο.    

Για τις επιλογές του φετινού ρόστερ: Η  επιλογή της φετινής ομάδας είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε, ύστερα από τεράστιες προσπάθειες τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή κ. Γ. Γιάννου. Καταφέραμε η ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας να αποτελείται από ποδοσφαιριστές με θητεία σε Α και Β Εθνική, όπως επίσης και με ντόπιους ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο και φιλοδοξίες και είναι ικανοί να απογειώσουν την ομάδα μας. 

Για τα φετινά έσοδα, είπε: Παρόλο τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε όπως προανέφερα ο κόσμος μας στηρίζει με τα διαρκείας. Ευελπιστούμε και με την παρουσία τους στο γήπεδο να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το συμβούλιο αποτελείται από νέους ανθρώπους, επιτυχημένους, με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν για την ομάδα. Εν κατακλείδι δεν πιστεύω ο Εθνικός να αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα.         

Για την περσινή θητεία, την αποχώρηση και την επιστροφή του ξανά:Έκρινα ότι έπρεπε να αποχωρίσω για το καλό της ομάδας γιατί δεν ήθελα να δώσω γη και ύδωρ σε κάποιους που  είχαν καθαρά μόνο και μόνο προσωπικές φιλοδοξίες. Είχα και έχω προσδοκίες για το μέλλον της ομάδας αυτής και γι΄αυτό το λόγο βρισκόμαστε εδώ.

Για το αν υπάρχουν προβλήματα στον Εθνικό, ο κ. Βασίλας είπε:Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ούτε στο αγωνιστικό κομμάτι αφού ο  κ. Γιάννος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ούτε στο λειτουργικό αφού η νέα Διοίκηση λειτουργεί με οργάνωση και συνέπεια.

Καταστροφολογία:Τα τρελά σενάρια που κάποιοι μεθοδεύουν αντιπροσωπεύουν τα προσωπικά τους πιστεύω και μόνο. Η ομάδα δεν έχει πλέον ανάγκη από δήθεν σωτήρες του παρελθόντος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!