Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

2014-15 Κοζάνη - Εθνικός Φιλιππιάδας 3-1




Ο Εθνικός Φιλιππιάδας δεν κατάφερε να κάνει την...υπέρβαση και να φύγει με τη νίκη από την Κοζάνη! Η Κοζάνη «σκότωσε» τους αντιπάλους της με τρεις «στημένες» φάσεις!
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Κοζάνη να μην μπορεί να βρει ρυθμό και τον Εθνικό να κάνει αρκετές επιθέσεις.
Δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Εθνικός και ήδη πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, οι «κυανόλευκοι» έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ. Στο 3΄ ο Μπενίσκος έστρωσε στον Λάππα που έπιασε το δυνατό σουτ, ο Σταματόπουλος απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Κοζάνης.  Στο 16΄ο Τραυλός με απευθείας φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικολάου.  Στο 56΄ο Μπενίσκος με πλασέ από κοντά ισοφάρισε για τον Εθνικό.  Στο 65΄ νέο φάουλ του Τραυλού από δεξιά, ο Νικολάου απέκρουσε με δυσκολία, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.  Στο 90΄ ωραία πάσα του Ηλία στον Ζυγκερίδη στον κενό χώρο, αυτός ανατράπηκε από τον Νικολάου με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και αποβολή στον τερματοφύλακα του Εθνικού. Την θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Λάππας, με τον Χαματάϊ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.
Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας).
Βοηθοί: Μωϋσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών).
Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Σταματόπουλος, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Τραυλός (83΄ Τσικόπουλος Ηλ.), Δούμας (85΄ Ζυγκερίδης), Ταφαρλής, Παπαδόπουλος (60΄ Χαματάϊ)
Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Νικολάου, Γατσέλος (72΄ Φώτης), Διαμαντόπουλος, Μαλλάτος, Πάνος (75΄ Κολιος), Λέντζος (87΄ Γιαννούλης), Λάππας, Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας, Κολιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!