Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Αλφαβητάρι:Ελληνισμός-Πολιτισμος-Αριστερά"


Ο συγγραφέας κ. Λαοκράτης Βάσσης στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας και οι εκδόσεις Ταξιδευτής, για την παρουσίαση του βιβλίου του "Το πολιτιστικό μας αλφαβητάρι" την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Αλφαβητάρι:Ελληνισμός-Πολιτισμος-Αριστερά" που παρουσιάστηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης από το Δήμο Πρέβεζας, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, και τις εκδόσεις Ταξιδευτής, σε μια κατάμεστη αίθουσα, από φίλους του βιβλίου και του πολιτισμού και του συγγραφέα . Το βιβλίο παρουσίασαν οι:
- Ερατοσθένης Καψωμένος, ομότιμος καθηγητής Παν/μίου Ιωαννίνων
- Γιώργος Κοντογιώργης, ομότιμος καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
- Νίκος Γιαννούλης, Φυσικός-Περιβαλλοντολόγος (PhD, MSc)
- Κώστας Καραβίδας, ερευνητής, δρ φιλολογίας
Την εκδήλωση συντόνισε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ευάγγελος Αυδίκος.
Την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας Λαοκράτης Βάσσης, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο Πρέβεζας και τη Δημοτική του Βιβλιοθήκη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τους προσκεκλημένους ομιλητές και τον κόσμο που παρευρέθηκε και τον τίμησε με την παρουσία του, ενώ μίλησε και για την ανάγκη που τον οδήγησε στην συγγραφή του βιβλίου. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης, ευχαρίστησε τον συγγραφέα, τους ομιλητές της εκδήλωσης και τον κόσμο, με την υπόσχεση πως ο Δήμος Πρέβεζας στηρίζει και ενισχύει προσπάθειες που στοχεύουν στην πολιτιστική μας αναγέννηση, στην προβολή και την ανάδειξη του καλού βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!