Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η αγγλική προφορά του Βαγγέλη Ντάκουλα άρεσε στον Σαμαρά ......

Όσα ειπώθηκαν μακριά από τις κάμερες στην επίσκεψη Σαμαρά στην Πρέβεζα – Ο Λαφαζάνης, ο Μπέρναρντ Σο, η αμφισβήτηση και οι ψαρομεζέδες 


Όσα ειπώθηκαν μακριά από τις κάμερες στην επίσκεψη Σαμαρά στην Πρέβεζα – Ο Λαφαζάνης, ο Μπέρναρντ Σο, η αμφισβήτηση και οι ψαρομεζέδες...

Είθισται οι πολιτικοί να χαλαρώνουν μακριά από τις κάμερες και να «δίνουν ατάκες» που κλέβουν την παράσταση. Έτσι και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της ΝΔ στην Πρέβεζα ειπώθηκαν αρκετά μακριά από τις κάμερες, τόσο στην «Όαση», όσο και κατά τη διάρκεια του τραπεζιού σε εστιατόριο στον Παντοκράτορα.

Στον Πρόεδρο της ΝΔ, άρεσαν ιδιαίτερα η αγγλική προφορά του Βαγγέλη Ντάκουλα, όσο και η χρήση φράσης του Μπέρναρντ Σο, από τον Κώστα Τασιούλα, κατά τη διάρκεια των ομιλιών, ενώ με ενδιαφέρον άκουσε και την ευθεία αμφισβήτησή του από τοπικό μέλος της ΝΔ από το Ν. Πρέβεζας, έστω κι αν στελέχη «πρώτης γραμμής», σύμφωνα με τον Κώστα Καραγκούνη, ακόμη δεν έχουν πράξει το ίδιο.

Το γεύμα που παρατέθηκε αργότερα είχε κάτι από... Λαφαζάνη και Αριστερά, καθώς για τον μεν Υπουργό της νέας Κυβέρνησης, ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε να πει πως είναι περισσότερο ειλικρινής στις θέσεις του από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ όταν κατέφτασαν οι ψαρομεζέδες ακούστηκε στο τραπέζι ως αστείο: «Α, θα φάμε Αριστερά...».

Ο Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν αρκετά χαλαρός και φωτογραφήθηκε με αρκετούς Πρεβεζάνους, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε και για τα όσα είπε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας, Χριστόφορος Μπέλλος.

Ο κ. Σαμαράς πάντως αναφερόμενος στο τραπέζι για το θέμα των πρόωρων εκλογών τόνισε ότι θα είναι καταστροφή για τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!