Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μάγεψαν το νεανικό κοινό οι ONIRAMA, οι οποίοι τραγούδησαν για την λίμνη Ζηρού!



Μία υπέροχη μουσική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια της εποχής, είχαν την ευκαιρία 
να απολαύσουν οι νέοι του Δήμου Ζηρού -και όχι μόνο αυτοί- που έδωσαν δυναμικό παρών στη συναυλία των ONIRAMA την Τετάρτη 24 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας
Η συναυλία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου LAROY TE το οποίο αφορά την ανάδειξη και αξιοποίηση λιμνών και εν προκειμένω της λίμνης Ζηρούκαι στο οποίο εκτός της χώρας μας συμμετέχουν ακόμη η Ιταλία και η Πολωνία.   
Επόμενη εκδήλωση στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου από τον Δήμο Ζηρού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου με ενημερωτική εσπερίδα η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Φιλιππιάδας
Εκ μέρους του Δήμου Ζηρού, τα μέλη του συγκροτήματος ευχαρίστησε, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα Καραπάνου Αναστασία, προσφέροντας μία ανθοδέσμη.
Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κΓκάρτζιος Χρήστος, Παπαβασιλείου Βασίλης, η δημοτική σύμβουλος κα Γάλλιου Μαρία και πολυπληθές ιδίως νεανικό κοινό, που εκδήλωσε με θέρμη τον ενθουσιασμό του για την συναυλία και τα μέλη του αγαπημένου συγκροτήματος.
Το πρόγραμμα άνοιξε με χορευτική επίδειξη των κοριτσιών                                                 του Χορότεχνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!