Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ


"Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Το Πρωτοδικείο Άρτας όρισε προσωρινή διοίκηση στον Εθνικό Φιλιππιάδας όπως είχε προβλέψει το zirosgr τα πρόσωπα που αποτελούν το νέο σχήμα είναι παλιές καραβάνες  και με την αξιόλογη συμμετοχή του δημάρχου Φιλιππιάδας Νίκου Καλαντζή έχουν όλα τα εχέγγυα και τις προοπτικές για μια σοβαρή αναδιοργάνωση και αντιμετώπιση των σοβαρών δυσκολιών που απασχολούν τον Εθνικό σαν ομάδα που στα θετικά στοιχεία είναι και η  εμπειρία από την πολύχρονη παραμονή της στην Γ' Εθνική.
 Η θητεία της είναι για 3 μήνες και η προσωρινή διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τον Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή, Θανάση Λιόντο, Πέτρο Μάστορα, Δημήτρη Κώστα, Γιώργο Οικονόμου, Κώστα Σιαμαντά, Χρήστο Σφρίντζερη, Γιώργο Μπαλάφα και Κώστα Κάκκο.  
Σε διάστημα περίπου μίας εβδομάδας, η νέα διοίκηση αναμένεται να λάβει εγγράφως από το Πρωτοδικείο την απόφαση, καθαρογραμμένη και...επίσημη. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση θα «τρέξει» όλες τις απαιτούμενες διαδικασίας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή μελών και η ανοικτή γενική συνέλευση, απ΄ όπου θα προκύψει η νέα, «κανονική» διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας. Παράλληλα, αναμένεται να εξεταστεί τι ακριβώς συμβαίνει με τα χρέη και τη ρύθμιση στο ΙΚΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ 
ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ZIROSGR ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!