Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

“ΕΘΝΙΚΗ” ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ


  ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΑΤΟΜΑ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ


  ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ

 Έχουμε ανάγκη από έμπειρους και αξιόπιστους παράγοντες  που διαθέτουν  βαθιά γνώση των θεμάτων, εμπειρία και ικανότητες, που μπορούν  να παλέψουν  για τον Εθνικό  λέγοντας αλήθειες και όχι να μοιράζουν  αστήρικτες προσδοκίες στους φιλάθλους και στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα!
Η ομάδα πρέπει να μείνει ενωμένη για να πετύχει το στόχο της.. Τα πράγματα είναι σίγουρα  δύσκολα αλλά ήρθε η ώρα για την νέα διοίκηση που θα προκύψει από το πρωτοδικείο ( σύμφωνα με πληροφορίες θα την απαρτίζουν πολύ αξιόλογα πρόσωπα), και με την  συμπαράσταση του κόσμου που αγαπά την ομάδα, να κάνουν όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια, να ενωθούν πάλι ως ομάδα και να δικαιώσουν  τις προσδοκίες των φιλάθλων.
 Με συνθήματα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ούτε με αντιφάσεις. 
Αυτή όμως η προσπάθεια  δεν είναι μία απλή, αυτόματη και εύκολη διαδικασία. Επιβάλλεται να έχει η καινούργια διοίκηση έμπρακτη υποστήριξη από όλους αυτούς που δηλώνουν φίλαθλοι και όλους αυτούς που εύκολα κάνουν κριτική και στην πρώτη δυσκολία αποδοκιμάζουν τους πάντες, και κυρίως η ίδια η διοίκηση να έχει    αρραγές εσωτερικό μέτωπο απέναντι στα όσα προβλήματα και δυσκολίες συναντήσει!
Έχουν τα εχέγγυα και όλες τις προοπτικές να επιτύχουν και να είναι σίγουροι ότι όλη η πόλη και οι φίλαθλοι θα είναι μαζί τους στα νέα τους καθήκοντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!