Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΡΟΥ ΦΙΛΙΠΙΑΔΑΣ

Σύμφωνα με ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ  εγκυρότατες συντροφικές πληροφορίες σε γενική συνέλευση της ΟΜ Σύριζα Φιλιππιάδας (το θεσπρωτικό έκανε δική του οργάνωση ) που έγινε εχθές με θέμα απολογισμός και υποψηφιότητες για εκλογή συντονιστικού οργάνου, υπήρξε ευθεία και δριμύτατη αμφισβήτηση του συντονιστικού  οργάνου για τον τρόπο λειτουργίας  και για την αλαζονεία των υπευθύνων τώρα που έγιναν κυβέρνηση. Παλιό στέλεχος του Σύριζα στην κριτική του τους αποκάλεσε αποτυχημένους και άλλο μέλος διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν κατέλαβε την θέση του περιφερειακού διευθυντή στην Ήπειρο ο συγγενής της! Γενικά το όλο κλίμα ήταν τεταμένο και συνεχίστηκε και στις δευτερολογίες.Δεν κοιτάζεται τα παιδιά μας τους είπαν!Υπήρξαν και κάποιες υποψηφιότητες για το όργανο της ΟΜ Σύριζα Φιλιππιάδας που η ψηφοφορία θα γίνει την Κυριακή.Πάντως όσοι προσανατολίζονται να μην ξαναβάλουν από τους παλιούς μάλλον θέλουν να καταλάβουν κάποια θέση και δεν θέλουν να είναι στο στόχαστρο ( πανούργοι)!
Έντονη κριτική υπήρξε και σε έναν Ονόματι MORGANA από την mama του Βουλευτή!
Λίγο πολύ του καταλογίζει ευθύνες ότι καθοδηγεί την εσωτερική  αντιπολίτευση της ΟΜ Σύριζα Φιλιππιάδας. Στον ύπνο της τον βλέπει τον άνθρωπο και δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτή υπολείπεται πολύ της ΖΩΗΣ και ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν διόρισε ποτέ κανένα μέλος της οικογένειας του και των συγγενών του ΠΟΤΕ -ΠΟΤΕ -ΠΟΤΕ ακόμα και όταν το κόμμα του είχε 50%, στο Δημόσιο και μάλιστα χωρίς εξετάσεις.
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
Αλήθεια πόσο «φθηνός» μπορεί να γίνεται ο  άνθρωπος;
Ευτελίζεται χρησιμοποιώντας  ασύδοτη δημαγωγία και λασπολογία κατά προσώπων που συνειδητά αλλά και σταθερά εξέφραζαν και εκφράζουν μία συγκεκριμένη πολιτική φιλοσοφία και ιδεολογία, από την  οποία ποτέ δεν καρπώθηκαν θέσεις ως αντάλλαγμα  για τον πολιτικό τους αγώνα που επί πολλά έτη πίστεψαν, που βρέθηκαν στο ίδιο μετερίζι με τα τρανταχτά κομματικά στρατιωτάκια που άλλοτε δήλωναν μέλη ενός άλλου κόμματος και τώρα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της Αριστεράς για να είναι ξανά μέσα στη νομή της εξουσίας.
Εκείνο που σε κάνει να γελάς σήμερα είναι η πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά ανθρώπων που έχουν φορέσει την έπαρση και την αλαζονεία της εξουσίας, αγνοώντας πως η εξουσία δεν είναι δεδομένη και αιώνια.
Βέβαια η συγκεκριμένη familia  πάντα είχε πρόσβαση στην εξουσία και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Υπάρχουν όλα τα στοιχεία........
 Απλούστατα δεν έχουν πολιτική  άποψη, απλά βλέπουν  συμφεροντολογικά πώς θα πάρουν ένα κοκαλάκι από την εξουσία.
 Συνακόλουθα, δημιουργήθηκε και ένα είδος στελέχους της Αριστεράς που αποκόπηκε από την κοινωνική δράση και μας γεμίζει με κοινωνική θλίψη να βλέπουμε να συμπεριφέρονται χειρότερα από εκείνους που κατηγόρησαν οι  «αριστεροί της προόδου».
Ο ρόλος της Αριστεράς ήταν άλλος, να φέρουν το νέο, το ριζοσπαστικό, το πολιτικά διαφορετικό που θα έβαζε τι βάσεις για μια άλλη κουλτούρα και πολιτική συμπεριφορά. 
Αυτοί είναι σίγουρο θα μας φέρουν σε άλλες εποχές.
  Τι φταίει ο απλός αγνός ψηφοφόρος του Σύριζα να παλεύει για να τακτοποιείται η Νομενκλατούρα της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Φιλιππιάδας και η συγκεκριμένη  FAMILIA (όλα τα μέλη)!
Ας πρόσεχαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!