Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

gennhmata-thumb-large


Είναι ξεκάθαρο το προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά ως υποψηφία πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή στον Δήμο Ζηρού!
Όλα τα παλιά στελέχη του Δήμου Ζηρού έχουν ταχτεί με την Φώφη και ελάχιστοι είναι αυτοί που θα εκφραστούν σε άλλον υποψήφιο!
Ακόμα και οι ψηφοφόροι που ψήφισαν ΓΑΠ σκέφτονται να προσέλθουν και να ψηφίσουν την Φώφη γιατί βλέπουν στο πρόσωπό της τον αείμνηστο πατέρα της Γιώργο Γεννηματά και παράλληλα τις ελπίδες για την ενότητα του χώρου.
Άλλωστε είναι ακόμα νωπή η αντιπαράθεση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο που φωνασκώντας της είπε:
“Δεν θα επιτρέψω να φέρεις πίσω τον Παπανδρέου και όσους τον ακολούθησαν”, H Σφοδρή αντιπαράθεση της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, καθώς η βουλευτής του κόμματος ήταν το μόνο μέλος του Συμβουλίου που απέρριψε την πρόταση του κ. Βενιζέλου για διεξαγωγή του συνεδρίου του κόμματος στις 15 Μαΐου.
 Η προσέλευση των ψηφοφόρων αναμένεται να είναι μεγάλη και η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, ενώ οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Μπορεί όποιος επιθυμεί να ψηφίσει, φέροντας απλώς την αστυνομική του ταυτότητα.
Τα εκλογικά κέντρα που θα διενεργηθούν οι εκλογές σε όλα τα σημεία του Νομού είναι τα εξής:
Η Εφορευτική Επιτροπή Ν. Πρέβεζας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση εν όψει των διαδικασιών για την εκλογή νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ:
Δήμος Πρέβεζας: Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας
Δήμος Πάργας: Δημαρχείο Καναλακίου & Δημαρχείο Πάργας
Δήμος Ζηρού: Πνευματικό Κέντρο Φιλιππιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!