Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Κοίταξε ποιός μιλάει διορίστηκε όλη του η familia ......

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός κε Κώστα Μπάρκα;

Είναι γνωστό σε όλους ότι όλα τα κόμματα έχουν επαγγελματικά στελέχη τα οποία τα μισθοδοτούν.
Αυτή την αλήθεια όμως που όλοι τη συζητούν και τη γνωρίζουν, αποφάσισε να την ξεστομίσει μέσα στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος απευθυνόμενος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε «Δεν ζούσατε ποτέ από τα χέρια σας. Δεν ζούσατε από την εργασία σας αλλά από την κομματική μισθοδοσία» .
Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα, ο οποίος σηκώθηκε οργισμένος και έξι φορές, σύμφωνα με τα πρακτικά της βουλής που δημοσίευσε το φίλα προσκείμενο προς τον ΣΥΡΙΖΑ περιοδικό HOT DOG, φώναζε προς τον Θεοδωράκη:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Εσύ από το Σημίτη τα έπαιρνες.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Μία ζωή τα έπαιρνες από το Σημίτη και από την ΕΡΤ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Μία ζωή τα έπαιρνες από τον Σημίτη.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Από τον Σημίτη τα έπαιρνες μια ζωή!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Από τον Σημίτη τα έπαιρνες μια ζωή! Στα έσκαγε με το μήνα!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Από το Σημίτη τα έπαιρνες εσύ! Στα ακούμπαγε ο Σημίτης μήνα-μήνα!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Εκλεγμένοι είμαστε!
Το γεγονός αυτό της αντίδρασης του τοπικού βουλευτή συζητήθηκε έντονα και στο Νομό μας όπως ήταν φυσικό και πολλοί δεν αντελήφθησαν το λόγο της έκρηξής του.
Ίσως το εξέλαβε ως προσωπική αιχμή και εναντίον του, αφού η επαγγελματική ιδιότητα του Κώστα Μπάρκα πριν γίνει βουλευτής ήταν η δημοσιογραφία στην εφημερίδα ΑΥΓΗ και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο κόκκινο» . Στον οποίο Ραδιοσταθμό, διευθυντής είναι ο για πολλά χρόνια μισθοδοτούμενος από την ΕΡΤ και επί κυβερνήσεων Σημίτη, Παπανδρέου κλπ, Κώστας Αρβανίτης .Όπως μισθοδοτούνταν από την ΕΡΤ επίσης και ο ιδιοκτήτης του HOT DOG, κοινός μας φίλος Κώστας Βαξεβάνης και εκατοντάδες άλλοι ΣΥΡΙΖέοι σήμερα τεχνικοί, δημοσιογράφοι και κηπουροί που διορίστηκαν στην ΕΡΤ ελέω ΠΑΣΟΚ χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια επιλογής.Και ως εδώ καλά.Εκείνο όμως που πρέπει να ανησυχεί τον τοπικό βουλευτή είναι η ένθερμη υποστήριξη της στάσης του στη βουλή από «αρθρογράφο» , ο οποίος τον εκθειάζει ως πρότυπο βουλευτή, έχοντας βέβαια το σκοπό του.Φαντάζομαι πως ο Κώστας Μπάρκας δεν χρειάζεται αυτού του είδους την υποστήριξη και ίσως έχει αντιληφθεί πως η αντίδρασή του στη βουλή ήταν υπερβολική και τον εξέθεσε. Μας θύμισε μάλιστα λίγο τον προηγούμενο βουλευτή της Ν.Δ. Τάκη Τσουμάνη, ο οποίος είχε «συλληφθεί» μερικές φορές να εκστομίζει ανάρμοστες για τη βουλή λέξεις, καθώς δεν είχε αντιληφθεί πως τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά.Τέτοια «δόξα» από τους τοπικούς μας βουλευτές, δεν τη χρειαζόμαστε. Υπάρχουν άλλα πεδία δόξης λαμπρά…Και αυτό που χρειαζόμαστε ενόψει του δημοψηφίσματος είναι μια αξιοπρεπή στάση από τους δύο βουλευτές μας που πρέπει να εκθέσουν τις απόψεις τους ανάλογα με τις ιδέες τους, αλλά και με την αγωνία και τον προβληματισμό των συμπατριωτών μας, όπως αυτοί τον εκφράζουν.Ήδη ο βουλευτής της Ν.Δ. Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης έδωσε το στίγμα μιας αξιοπρεπούς στάσης με την ανακοίνωσή του, που δεν χρειάζεται την υπεράσπιση κανενός.Μια βδομάδα είναι, θα περάσει. Ως προς τι λοιπόν τα μίση και ο αλληλοσπαραγμός;

Prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!