Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Τέρμα οι εφημερίες στο Κεντρο Υγείας Φιλιππιάδας!

              Τι έχετε να πείτε τώρα που αρχίζετε να αποκαλυπτετε ο τρόπος που κυβερνάτε μετά απο τις τράπεζες θα κλείσετε και τα Νοσοκομεία!


           
      Το θυμάστε Πρώτη Φορά Αριστερά                                       
   25Ιουλίου 2013 στις 10:23 μ.μ.   
Η Γραμματεία του Συριζα-Δήμου Ζήρου μαζί με τον βουλευτή Κώστα Μπάρκα επισκέφτηκαν σήμερα το Κεντρό Υγείας στη Φιλιππιαδα, συζήτησαν με γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την υποβάθμιση σε πρώτη φάση του Κέντρου Υγείας με απώτερο σκοπό το κλείσιμο του. Εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στους εργαζόμενους και την αντίδραση τους με το παρακάτω πανό.

Τελικά τα στελέχη του Σύριζα έχουν να επιδείξουν ικανότητες , αυτές της δριμείας κριτικής ως αντιπολίτευση , και ανεπαρκείς όπως  και ανίκανοι για να ασκήσουν κυβερνητικό έργο!
Έχουμε και λέμε.......

Αφού έπαιξαν "μπαλάκι" το ποιος θα πάρει την τελική απόφαση και προφανώς και το κόστος μιας τέτοιας απόφασης , Διοίκηση της 6ηςΥγειονομικής Περιφέρειας και Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας βάζουν σε πράξη το σχέδιο για αναστολή των εφημεριών στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας για τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο!

Ήδη το πρόγραμμα εφημεριών που έφτασε υπογεγραμμένο ( από το Διοικητή του Νοσοκομείου και το Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας) στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας προβλέπει τη μετακίνηση γιατρών του Κέντρου Υγείας σε άλλα Κέντρα υγείας, του νομού Πρέβεζας!

Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα βαρύτατο και καίριο πλήγμα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας και στην πρωτοβάθμια φροντίδα και περίθαλψη του λαού της περιοχής.

Η   ενέργεια αυτή , που γίνεται κάτω από το δήθεν σχέδιο σωτηρίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας   και της λειτουργίας  της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, αποτελεί ένα κρίκο στο συνολικό σχεδιασμό κυβέρνησης- τρόικας αλλά και διοικήσεων για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και περίθαλψης στην περιοχή μας και στην έναρξη μιας σειράς λουκέτων των δημοσίων δομών υγείας.

Ούτε το Νοσοκομείο πρόκειται να σώσουν με τέτοιες ενέργειες ούτε τη λειτουργία της Παθολογικής κλινικής.

Συγκεκριμένα με ομόφωνη απόφασή του, το ΔΣ του Νοσοκομείου Πρέβεζας - όπως φαίνεται και στο έγγραφο ο-είχε πάρει τελικά σε συνεργασία με την Διοίκηση της 6ης ΥΠε την απόφαση   να προτείνει την αναστολή εφημέρευσης του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας.

Χαρακτηριστικό των παιχνιδιών που παίζονται πίσω από τις πλάτες των εργαζομένων και του λαού του νομού Πρέβεζας είναι το παρακάτω απόσπασμα από την απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πρέβεζας:

«Η απόφαση μας αυτή (εννοεί της αναστολής εφημέρευσης για δυο μήνες του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας) ήταν απόρροια της σύσκεψηςπου πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα μεταξύ της Διοίκησης της 6ης ΥΠε και της Διοίκησης του Νοσοκομείου κατά την οποία η Διοίκηση της 6ης Υ.Π. προέτρεψε την Διοίκηση του Νοσοκομείου στην λήψη της συγκεκριμένης απόφασης και εδόθη η υπόσχεση ότι θα έχει την ανάλογη έγκρισή της. Εάν η Διοίκηση της 6ης Υ.Π. δεν εγκρίνει την παραπάνω απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει κανένα λόγο να συνεχίσει την θητεία του». 

Μετά από αυτό το έγγραφο η Διοίκηση της 6ηςΥπε «αδειάζοντας» εντέχνως τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας -αφού πρώτα την έβαλε μπροστά για να καθαρίσει τη δουλειά-διαμηνύει στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας ότι η αναστολή εφημέρευσης του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας   (και πρακτικά η αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας) δεν χρειάζεται την έγκριση της 6ης ΥΠε . Δηλαδή μπορεί να την κάνει και μόνη της η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!