Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αθώος για την κατηγορία του βιασμού ο 61χρονος βρεφονηπιακόμος που δούλευε στον Δήμου Ζηρού


Αθωώθηκε αλλά επέστρεψε στις φυλακές!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό της Πρέβεζας η δίκη, σε βαθμό κακουργήματος, του 61χρονου από τη Φιλιππιάδα που κατηγορούνταν για βιασμό σε βάρος γυναίκας, πριν από ένα περίπου χρόνο, με την οποία φέρεται να είχαν σχέση.
Ο 61χρονος σήμερα κατηγορούμενος αθωώθηκε ομόφωνα από το δικαστήριο ενώ νωρίτερα στην αγόρευσή του ο κ. Εισαγγελέας έκανε λόγο για πράξη η οποία τελέστηκε χωρίς την άρνηση της παθούσας ή την αντίστασή της.
Να θυμίσουμε ότι ο 61χρονος είχε συλληφθεί το μεσημέρι της 25.07.2014, ύστερα από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του για τα αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, παράνομης βίας και συκοφαντικής δυσφήμησης. Το διάστημα αυτό είχε μοιράσει φυλλάδια και είχε γράψει μηνύματα σε τοίχους στην Φιλιππιάδα σε βάρος του πατέρα της γυναίκας. Μάλιστα Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο 60χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με ένα κασάρι.
Επίσης κατηγορείται και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας αφού σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτογραφίες και σκίτσα με τέτοιου είδους υλικό.
Ο κατηγορούμενος ήταν ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης όπου οδηγήθηκε ξανά μετά το τέλος του δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!