Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από την Πρέβεζα


    "Κατέρρευσε το ψέμα ότι εκείνοι δήθεν έκαναν υπερήφανη  διαπραγμάτευση"


sam3



Ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Πρέβεζα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του κόμματός του.
Δύο εικοσιτετράωρα περίπου, μετά την ενημέρωση της Βουλής, για τις νέες απαιτήσεις των δανειστών, ο Αντώνης Σαμαράς, καταλόγισε βαρύτατες ευθύνες στην Κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.
Χαρακτήρισε καταστρεπτική την πολιτική του τετραμήνου, η οποία όπως είπε, αν δεν υπήρχε η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια, θα ήταν στις αγορές και θα είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης.
«Με την ευκολία που ανάβει κανείς το τσιγάρο, το ρίχνουν το ψέμα» είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος προσωπικά στον Πρωθυπουργό αλλά και τον Υπουργό Οικονομίας.
Σχετικά με την διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη ο κ. Σαμαράς, είπε ότι η πρόταση που καταθέτει η Κυβέρνηση δεν είναι βέβαιο ότι υποστηρίζεται από την κοινοβουλευτική ομάδα και το κόμμα.
Κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει η δεδηλωμένη για να περάσει η συμφωνία και να εφαρμοστεί. Ο κ. Τσίπρας αναζήτησε στηρίγματα στην καταστροφική του πολιτική αλλά δεν τα βρήκε σε κανένα κόμμα», τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέλυσε τις ιδεολογικές διαφορές του κόμματός του, υπογραμμίζοντας με έμφαση την ανάγκη στήριξης του ιδιωτικού τομέα και συρρίκνωσης του κράτους και του δημοσίου.λεσε τον Πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσουν τα βαρίδια και να προχωρήσουν σε εθνική συνεννόηση, πρόταση του καταθέτει η Νέα Δημοκρατία και επανέλαβε την φράση που είχε πει και στη Βουλή ότι «διαφορετικά ο κ. Τσίπρας θα είναι ο μοιραίος».
Τόνισε, τέλος, ότι «η ΝΔ είναι εγγυητής της ευρωπαικής πορείας της χώρας καθώς επίσης ότι οι Έλληνες δεν συζητούν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ. Η ρήξη με τους εταίρους μας θα είναι μία ανυπολόγιστη καταστροφή για την Ελλάδα».
Το μισό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού παρέστη στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Πρέβεζα. Δήμαρχος πρώην και νύν,ο  Ζήκος Ρεμπής, Αφοι Γιολδάση Απόστολος και Βασίλειος μετά υιού,πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ,Κάλλης Θεόδωρος και Παύλος, Τάτσης Απόστολος,
και άλλοι.


sam8sam4

                             ΣΚΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ 
                                     ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!
sam2

                                       ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ
nd3
                               ΓΙΑ  ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

nd4
                                             ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
nd6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!